Direct aanmelden!

De zomer is volop bezig. Onze 2 nieuwe collega’s Suzanne en Maaike zijn alweer een paar weken aan het werk en de eerste collega die met vakantie ging is alweer terug na zonnige weken in Frankrijk. Wij zijn heel blij dat we door deze nieuwe collega’s voor het eerst in jaren allemaal 3 weken vakantie hebben. Dat voelt na alle coronabeperkingen heel luxe!

Al met al kan deze wisselende afwezigheid best wat rommelig overkomen voor jullie. En zie je misschien meer verloskundigen dan 3, wat wij normaal gesproken het liefst aanhouden. Daarom leggen we je graag uit hoe de komende tijd er uit gaat zien;

Afgelopen jaar werd ons namelijk duidelijk, dat door de groei van het aantal collega’s, het noodzakelijk bleek om onze bedrijfsvoering nauwkeurig te evalueren en aan te passen. Denk aan ons maatschapscontract, het verdelen van taken en verantwoordelijkheden, onze begrotingen, kortom onze bedrijfscultuur.

We hebben gemerkt in het eerste half jaar van 2022 dat ons dat veel tijd en denkwerk kost. Dit, samen met het re-integratie traject van Corianne, heeft ons doen besluiten om Suzanne en Maaike in ieder geval tot en met december te laten blijven om ook na de zomerperiode diensten en spreekuren te doen. Met hun komst en hun inzet, maken we het mogelijk om onze bedrijfsvoering secuur door te nemen en ook te werken aan een toekomstbestendig Creation, waarin ook ruimte komt voor nieuwe plannen.

Dit heeft de volgende uitwerkingen.

In team 1 werken nu samen; Annelies, Lianne, Tineke en Suzanne.

  • Na de zomervakanties gaat Suzanne er een maand tussen uit, want zij hoopt in het huwelijksbootje te stappen en te genieten van wat vrije tijd daarna.
  • Vervolgens zal Tineke de maand oktober verlof hebben en zich gaan richten op het bieden van coaching op een structurele manier.
  • Daarna zal Annelies in november een maand vrij zijn
  • Lianne hoopt in december verlof te hebben. Zij hoopt in het najaar te starten aan de opleiding tot echoscopiste.

 

In team 2 (waaronder Ederveen/Lunteren ook vallen) werken nu samen; Lydia, Rosanne, Hilde, Corianne en Maaike.

  • Na de zomerperiode gaat Lydia langdurig met verlof tot en met december. Zij zal zich in deze periode richten op de echoscopie in Apeldoorn en werken aan nieuwe Creation-plannen.
  • Hilde zal ook gedurende 3 maanden verlof hebben.
  • Rosanne zal de maand december verlof hebben.
  • Dit betekent dus dat Corianne en Maaike de 2 vaste teamleden zullen zijn tot en met december. Weten jullie wie je kunt treffen als je gaat bevallen! Als je het fijn vind, kunnen we daar rekening mee houden met het plannen van de afspraken op het spreekuur!

 

Na de kerstvakantie is het onze bedoeling om weer te gaan werken in 3 teams, zodat we iedere zwangere weer 2 a 3 vaste verloskundigen kunnen bieden. Hoe de teamindeling zal zijn hebben we nog niet besloten. In de loop van de zwangerschap zul je het gaan merken als we dat weten en je dan ook indelen in een logisch team, afhankelijk van wie je al gezien hebt in je zwangerschap en eventueel je persoonlijke voorkeur. We zullen daar tegen die tijd apart een bericht over sturen.

Al met al gebeurt er een heleboel en gaan we jullie op de hoogte houden van onze plannen. Roept deze informatie vragen op, of heb je nog ideeën voor ons die je graag kwijt wilt? Voel je welkom om deze met ons te delen!

Hartelijke groet van ons allemaal!