Direct aanmelden!

Creation Verloskundigen | Onze locatie in Lunteren

Sinds april 2020 hebben wij ook een vestiging van Creation Verloskundigen in Lunteren. Ononze locatie in Lunterenze locatie is gehuisvest in Gezondheidscentrum Lunteren, aan de Barneveldseweg 11k, 1e etage. We verlenen aan een toenemend aantal cliënten uit Lunteren en omgeving verloskundige zorg. Met onze locatie in Lunteren willen wij onze kleinschaligheid en onze zorgkwaliteit ook voor onze zwangeren in Lunteren en omgeving waarborgen.  Wij bieden hier het complete pakket aan verloskundige zorg, waaronder ook echoscopie, lactatiekundige zorg, workshops en informatieavonden. Je bent van harte welkom in onze praktijk! Op deze website vind je alles over ons, onze visie en onze praktijk.

Aanmelden bij ons

Spreekuur

Onze locatie in Lunteren is gevestigd in Gezondheidscentrum Lunteren, Barneveldseweg 11k, 1e etage. Er zal op wisselende tijden en dagdelen spreekuur gehouden worden. Ook bieden wij hier echoscopie aan. Daarnaast hebben wij ook een spreekuurlocatie in Ederveen. Hier hebben wij elke woensdagochtend spreekuur in het praktijkpand van de huisartsen.

Contactgegevens

Barneveldseweg 11a, 6741 LH Lunteren (gratis parkeren!)
0318-553465 (Altijd bereikbaar!)
Openingstijden: Altijd geopend

Ons team

In Lunteren werken wij met twee teams van 2 verloskundigen: Corianne & Rosanne en Lianne & Maaike. Spreekuren vinden zo veel mogelijk plaats buiten de diensturen, zodat wij optimale aandacht voor jou hebben tijdens jouw afspraak. Wij hechten grote waarde aan laagdrempelig in contact zijn met elkaar, daarom krijg je altijd een van de verloskundigen aan de lijn als je ons belt. Op deze manier hopen we optimale zorg te kunnen verlenen!

Corianne van Meerten
Verloskundige, lactatiekundige
Ik ben opgegroeid in Achterberg en kom uit een gezin met 7 kinderen. Het was tijdens een van de zwangerschappen van mijn moeder dat ik interesse kreeg voor het vak van verloskunde en ik erachter kwam dat dat toch wel héel interessant was..
Werkt bij locatie Veenendaaal en Lunteren. Werkt samen in een team met Rosanne.
Meer over Corianne
Rosanne van Dam
Verloskundige, echoscopiste
Ik ben geboren als oudste in een gezin met 3 meiden met een moeder als kraamverzorgster en een vader die adviseert in het boerenbedrijf. Als kind zei ik daarom ook altijd dat ik moeder, boerin en verloskundige wilde worden…
Werkt bij locatie Veenendaal en Lunteren. Werkt samen in een team met Corianne.
Meer over Rosanne
Lianne van Appeldoorn
Verloskundige
De zorg rondom zwangerschap en geboorte, het begeleiden van het unieke proces rondom het ontstaan van nieuw mensenleven (…)het vak van de verloskunde bleef ik intrigerend vinden! In 2015 heb ik daarom de stap genomen en mijn hart gevolgd…
Werkt bij locatie Veenendaal. Werkt samen in een team met Maaike.
Meer over Lianne
Maaike Schlingmann
Verloskundige, waarnemer
Ik ben opgegroeid in Veenendaal, in een gezin met 4 kinderen. Een aantal jaar heb ik genoten van het studentenleven in Maastricht, maar sinds kort ben ik weer terug in Veenendaal. Voor mij was het toch oost west, thuis best!
Werkt bij locatie Veenendaal. Werkt samen in een team met Lianne.
Meer over Maaike