Direct aanmelden!

Borstvoeding geven is niet moeilijk of ingewikkeld, maar het gaat niet altijd vanzelf. De informatieavond over borstvoeding in de zwangerschap kan je helpen bij de voorbereiding. Tijdens deze avonden worden de meest belangrijke zaken voor het welslagen van de borstvoeding besproken. Ook besteden we aandacht aan het natuurtalent van een kindje om te drinken aan de borst.

Kun je niet naar onze informatieavond komen? Een borstvoedingscursus is dan ook een goed idee! Kijk hiervoor bij handige adressen. Om je verder te verdiepen kan je terecht op de volgende websites (kijk onder het kopje Borstvoeding). Allen aanbevolen!

Direct aanmelden?

Je kunt je voor deze informatieavond handig en snel aanmelden via onze webshop. Hieronder vindt je de eerstvolgende informatie-avonden over borstvoeding.

Tip 1: Ga ook eens naar het Borstvoedingscafé in Ede. Iedere laatste maandag van de maand tussen 9:30 – 11:00 uur ‘Moeder aan de koffie, kind aan de borst’; zie voor meer informatie hun website. (adres: Cultura, Molenstraat 45 te Ede)

Tip 2: Lees ook eens dit bericht: FOCUS-programma verlengt borstvoedingsduur.