Direct aanmelden!

Creation Verloskundigen | Onze locatie in Lunteren

Sinds april 2020 hebben wij ook een vestiging van Creation Verloskundigen in Lunteren. Ononze locatie in Lunterenze locatie is gehuisvest in Gezondheidscentrum Lunteren, aan de Barneveldseweg 11k, 1e etage. We verlenen aan een toenemend aantal cliënten uit Lunteren en omgeving verloskundige zorg. Met onze locatie in Lunteren willen wij onze kleinschaligheid en onze zorgkwaliteit ook voor onze zwangeren in Lunteren en omgeving waarborgen.  Wij bieden hier het complete pakket aan verloskundige zorg, waaronder ook echoscopie, lactatiekundige zorg, workshops en informatieavonden. Je bent van harte welkom in onze praktijk! Op deze website vind je alles over ons, onze visie en onze praktijk.

Aanmelden bij ons

Spreekuur

Onze locatie in Lunteren is gevestigd in Gezondheidscentrum Lunteren, Barneveldseweg 11k, 1e etage. Er zal op wisselende tijden en dagdelen spreekuur gehouden worden. Ook bieden wij hier echoscopie aan. Daarnaast hebben wij ook een spreekuurlocatie in Ederveen. Hier hebben wij elke woensdagochtend spreekuur in het praktijkpand van de huisartsen.

Contactgegevens

Barneveldseweg 11a, 6741 LH Lunteren (gratis parkeren!)
0318-553465 (Altijd bereikbaar!)
Openingstijden: Altijd geopend

Ons team

In Lunteren werken wij met 1 team van 2 verloskundigen: Corianne & Hilde. Wij hechten grote waarde aan laagdrempelig in contact zijn met elkaar, daarom krijg je altijd een van de verloskundigen aan de lijn als je ons belt. In de weekenden of met feestdagen kun je ook een verloskundige uit het achterwacht team treffen. Dit zijn Tineke&Annelies (team 3) Op deze manier hopen we optimale zorg te kunnen verlenen!

Corianne van Meerten
Verloskundige, lactatiekundige
Ik ben opgegroeid in Achterberg en kom uit een gezin met 7 kinderen. Het was tijdens een van de zwangerschappen van mijn moeder dat ik interesse kreeg voor het vak van verloskunde en ik erachter kwam dat dat toch wel héel interessant was..
Werkt bij locatie Veenendaaal en Lunteren. Werkt samen in een team met Hilde.
Meer over Corianne
Hilde Vergunst
Verloskundige, echoscopiste, draagdoekconsulente
Werkt bij locatie Veenendaal en Lunteren. Werkt samen in een team met Corianne.
Meer over Hilde