Direct aanmelden!

Creation verloskundigen locatie in Lunteren!

Per 1 april 2020 starten wij een nieuwe vestiging van Creation Verloskundigen in Lunteren. Onze nieuwe locatie is gehuisvest in Gezondheidscentrum Lunteren, aan de Barneveldseweg 11k, 1e etage. Dit is voor ons een logische vervolgstap na de overname van de verloskundige zorg van huisartsenpraktijk Ederveen. We verlenen aan een toenemend aantal cliënten uit Lunteren en omgeving verloskundige zorg. Met onze nieuwe locatie willen wij onze kleinschaligheid en onze zorgkwaliteit ook voor onze zwangeren in Lunteren en omgeving waarborgen.  Je bent van harte welkom in onze praktijk! Aanmelden is nu al mogelijk! Op deze website vind je alles over ons, onze visie en onze praktijk.

Aanmelden bij ons

Spreekuur

Onze locatie in Lunteren is gevestigd in Gezondheidscentrum Lunteren, Barneveldseweg 11k, 1e etage. Er zal op wisselende tijden en dagdelen spreekuur gehouden worden. Ook bieden wij hier echoscopie aan. Daarnaast hebben wij ook een spreekuurlocatie in Ederveen. Hier hebben wij elke woensdagochtend spreekuur in het praktijkpand van de huisartsen.

Ons team

In Lunteren werken wij met een team van 3 verloskundigen: Hilde, Rosanne en Corianne. Lydia springt in voor Corianne gedurende begin 2022, tot nader orde. Corianne zal de komende periode geen diensten doen, maar wel ondersteunen in het doen van spreekuur en lactatiekundige zorg. Spreekuren vinden zo veel mogelijk plaats buiten de diensturen, zodat wij optimale aandacht voor jou hebben tijdens jouw afspraak. Wij hechten grote waarde aan laagdrempelig in contact zijn met elkaar, daarom krijg je altijd een van de verloskundigen aan de lijn als je ons belt. Op deze manier hopen we optimale zorg te kunnen verlenen!

Corianne van Meerten
Verloskundige, lactatiekundige
Ik ben opgegroeid in Achterberg en kom uit een gezin met 7 kinderen. Het was tijdens een van de zwangerschappen van mijn moeder dat ik interesse kreeg voor het vak van verloskunde en ik erachter kwam dat dat toch wel héel interessant was..
Meer over Corianne
Hilde Vergunst
Verloskundige
Mijn naam is Hilde. Ik ben opgegroeid in Bennekom en ben de jongste van 5 kinderen. Met drie artsen, twee fysiotherapeuten en één verpleegkundige in het gezin was het ook niet raar dat er dagelijks verhalen verteld werden over…
Meer over Hilde
Rosanne van Dam
Verloskundige, echoscopiste
Ik ben geboren als oudste in een gezin met 3 meiden met een moeder als kraamverzorgster en een vader die adviseert in het boerenbedrijf. Als kind zei ik daarom ook altijd dat ik moeder, boerin en verloskundige wilde worden…
Meer over Rosanne