Direct aanmelden!

Nieuw: Mamacafé

Voor veel mama’s is de periode na afsluiting van de kraamtijd best even schakelen. De verloskundige, waar je maanden een vertrouwensrelatie mee hebt opgebouwd, verdwijnt uit beeld en wekelijkse contactmomenten veranderen naar langere intervallen voor controles van de baby bij het consultatiebureau. Vaak is er in deze periode behoefte aan het kunnen delen van ervaringsverhalen, horen waar andere moeders tegen aanlopen en je verloskundige nog eens kunnen spreken met bijvoorbeeld vragen over het fysieke herstel of verwerking van de baring.

Zin om andere mama’s van jonge kinderen live te ontmoeten? Loop binnen voor eerste hulp bij (op)voeden of gewoon een gezellig gesprek met een drankje erbij. Cliënten krijgen – na hun bevalling – van ons een strippenkaart voor 6x een gratis drankje naar keuze.

Leuk! Mag iedereen komen?
Jazeker! Iedereen is welkom: oma’s, opa’s, kinderen, vriendinnen, buurvrouwen, iedereen is van harte welkom en je hoeft geen cliënt bij Creation te zijn geweest.
Wanneer is het?
Iedere eerste donderdag van de maand, van 09.30 – 11.30 uur.
Waar wordt het georganiseerd?
Het mamacafé wordt georganiseerd in restaurant De Fuut, in Veenendaal Oost. Adres: Waterhuis 2, Veenendaal

Veelgestelde vragen

Wat kost het mamacafé?

Meedoen aan het mamacafé is gratis. Ben je een cliënt, dan krijg je van ons een strippenkaart met recht op 6x een gratis drankje naar keuze. Is de strippenkaart op? Dan betaal je alleen voor jouw consumpties.

Mag ik iemand meenemen?

Ja hoor, iedereen is welkom. Oma’s, opa’s, eventuele kinderen, je vriendin of buurvrouw. Zij hoeven uiteraard geen cliënt te zijn bij ons. Heb je een strippenkaart? Dan kun je ook voor hen gebruik maken van de strippenkaart voor een drankje.

Ik ben geen cliënt, mag ik ook komen?

Jazeker, je bent van harte welkom! De eerste keer dat je komt, krijg je van ons een gratis drankje naar keuze. Kom je meerdere keren? Dan betaal je de overige drankjes op eigen kosten.

Mag ik ook komen als ik zwanger ben en ik een vraag heb over mijn zwangerschap?

Ja natuurlijk 🙂

Zijn er verloskundigen aanwezig waaraan ik vragen kan stellen?

Jazeker. Een van ons zal aanwezig zijn tijdens het mama-café. Kom dus gerust langs om vragen te stellen, een tip te vragen rondom borstvoeding.

Is het restaurant goed bereikbaar?

Restaurant De Fuut is gevestigd in Veenendaal Oost en is makkelijk bereikbaar. Kijk even op Google Maps voor de locatie en een eventuele routebeschrijving.

Is er voldoende parkeergelegenheid?

Er zijn meerdere parkeerplekken vlak bij het restaurant. Parkeren is hier gratis.