Direct aanmelden!

World VisionSinds September 2014 zijn wij ambasadeurs van World Vision. World Vision is een organisatie die zich volledig inzet voor het ‘tot bloei komen’ van kinderen in ontwikkelingslanden. Onze redenen om ambasadeurschap aan te gaan zijn als volgt:

  • Wij willen dat ouders hier in Nederland weten dat de goede en intensieve zorg voor hen en hun kleintje niet vanzelfsprekend is.
  • Elk kind is uniek en elke geboorte is een wonder, dat geldt net zo goed voor kinderen die in armoede of conflictgebied geboren worden.
  • Iedere moeder en iedere baby heeft recht op een goede en veilige start op deze wereld!

Ondertussen hebben we een aantal acties achter de rug, waarbij we geld hebben opgehaald voor het project Sterke start. (Dit project is per 2018 afgerond) Als Creation Verloskundigen sponsoren wij een meisje uit Oeganda: Rosemary. Zij woont in een gebied waar World Vision meerdere projecten heeft uitgezet.

 

Rosanne en Tineke hebben een periode in een ontwikkelingsland gewerkt en zo ook zelf ervaren hoe belangrijk goede scholing, onderwijs, hygiëne en veiligheid zijn, om een zo goed mogelijke start te kunnen creëren voor een nieuw gezin. Deze ervaringen hebben ons gevormd en ook een basis gelegd voor de visie die we momenteel uitdragen vanuit onze praktijk.  Hieronder kun je een filmpje vinden over wat World Vision heeft bereikt en wat ze nog hopen te bereiken.

Doneer nu aan World Vision

In ons jubileumjaar hebben wij ons tot doel gesteld om een enorm bedrag voor het sterke start project te gaan ophalen. Dit willen we bereiken door verschillende acties op te zetten. Lees hierover meer op onze speciale jubileumpagina! We hopen en rekenen ook op jullie enthousiasme!

Oeganda | Elke kind tot bloei!