Direct aanmelden!

Is een draagdoekconsult iets voor jou?

Is je baby net geboren? Of ben je nog zwanger? Bedenk je dat je baby wegleggen zo onlogisch voelt als je hem of haar zolang bij je gedragen hebt? Of is je baby onrustig? Hoe dan ook: je bent op dit deel van de website gekomen omdat je geïnteresseerd bent in het dragen van je baby.

In onze praktijk is Rosanne gecertificeerd om je de basisbeginselen van het knopen van de draagdoek te leren. Het gaat dan om jonge kindjes, te dragen met een tricot of geweven doek of in een ringsling.

Wil je meer weten over het belang van dragen van je baby? Over de veiligheid en over hechting? Volg dan de (online) cursus Babyband.

Praktische informatie

 • Gemiddeld reserveert Rosanne 1 dagdeel per maand voor consulten, er dus vast binnenkort plek!
 • Een consult kost € 35,- en duurt maximaal een uur; kom je samen (als stel of als 2 vriendinnen/zussen) dan kost het € 50,- en duurt het maximaal 5 kwartier
 • Het consult is inclusief een video zodat je het thuis nog eens na kunt kijken!
 • Na afloop mail je foto’s en krijg je feedback.

Tip 1: Ben je geïnteresseerd in het dragen op de rug? Of het gebruik van een ergonomische draagzak? Rosanne is (nog) niet gecertificeerd om je dat te leren, maar meedenken kan altijd!

Tip 2: Op de praktijk hebben we diverse draagzakken op voorraad. Als je wilt proberen of lenen uit onze voorraad, dat kan. De kosten zijn in overleg en afhankelijk van de duur van het consult;

Tip 3:  Wil je geen consult om te leren knopen, maar heb je wel een vraag? Stuur deze gerust, dan denken we met je mee.

Aanmelden draagdoekconsult

  Ik heb al een draagdoekconsult gekocht:

  Ik heb een cadeaubon gekregen:

  Als je geen client bij Creation Verloskundigen bent, vul dan ook onderstaande velden in:


  Velden met een * zijn verplicht