Direct aanmelden!

Hechten aan je kindje

Als je zwanger bent, fantaseer je vast veel over je baby. Misschien vind je het ook spannend: zo’n heel nieuw mensje wat je moet leren kennen. En hoe ga je dat doen? Misschien heb je door je eigen jeugd vragen of je wel in staat bent om je te gaan hechten aan je baby. Of ben je gewoon benieuwd hoe je een relatie kunt opbouwen met je kindje…

Wees gerust, ook voor hechten aan je kindje zijn handvaten te krijgen! Schrijf je bijvoorbeeld in voor de informatieavond Babyband en leer meer over de theorie van hechting, over communiceren met je kindje, over de Dunstan babytaal, over het gebruik van een draagdoek, babymassage en meer… Je kunt ook de online versie aanschaffen, dan kijk je de informatie op je eigen tijd. En ook dan kun je natuurlijk vragen stellen op het spreekuur. Wil je hier meer over weten? Rosanne of Hilde vertellen je er graag meer over, vraag dus gerust!

Is een draagdoekconsult iets voor jou?

Is je baby net geboren? Of ben je nog zwanger? Bedenk je dat je baby wegleggen zo onlogisch voelt als je hem of haar zolang bij je gedragen hebt? Of is je baby onrustig? Hoe dan ook: je bent op dit deel van de website gekomen omdat je geïnteresseerd bent in het dragen van je baby.

In onze praktijk zijn Hilde en Rosanne gecertificeerd om je de basisbeginselen van het knopen van de draagdoek te leren. Het gaat dan om jonge kindjes, te dragen met een tricot of geweven doek of in een ringsling.

Wil je meer weten over het belang van dragen van je baby? Over de veiligheid en over hechting? Volg dan de (online) cursus Babyband.

Praktische informatie

 • Gemiddeld reserveren we 1 dagdeel per maand voor consulten, er dus vast binnenkort plek!
 • Een consult kost € 40,- en duurt maximaal een uur; kom je samen (als stel of als 2 vriendinnen/zussen) dan kost het € 60,- en duurt het maximaal 5 kwartier
 • Het consult is inclusief een video zodat je het thuis nog eens na kunt kijken!
 • Na afloop mail je foto’s en krijg je feedback.

Tip 1: Ben je geïnteresseerd in het dragen op de rug? Of het gebruik van een ergonomische draagzak? Hier zijn we officieel niet voor gecertificeerd om je dat te leren, maar meedenken kan altijd.

Tip 2: Op de praktijk hebben we diverse draagzakken op voorraad. Als je wilt proberen of lenen uit onze voorraad, dat kan. De kosten zijn in overleg en afhankelijk van de duur van het consult;

Tip 3:  Wil je geen consult om te leren knopen, maar heb je wel een vraag? Stuur deze gerust, dan denken we met je mee.

Aanmelden draagdoekconsult

  Ik heb al een draagdoekconsult gekocht:

  Ik heb een cadeaubon gekregen:

  Als je geen client bij Creation Verloskundigen bent, vul dan ook onderstaande velden in:

  Velden met een * zijn verplicht