Direct aanmelden!

Creation – Marktplaats

In onze praktijk zijn er veel cliënten met een eigen bedrijf. En we krijgen vaak het verzoek of wij hun bedrijf willen promoten. Bijvoorbeeld een webshop voor geboortekaartjes, baby- en kinderkleding, of leuke kraamcadeautjes. Speciaal voor hen hebben wij nu een heuse Creation-Marktplaats. Doe leuke en nieuwe ideeën op bij onderstaande bedrijven. Ben jij ook cliënt (geweest) bij ons en staat jouw bedrijf er niet tussen? Laat het ons weten en geef jouw gegevens door. Uiteraard zijn wij verder niet verantwoordelijk voor de inhoud en dienstverlening van deze bedrijven en organisaties!

MY design - ontwerp op maat
Marlon Oosterhagen
Na de geboorte van onze zoon Noah was mijn wens om geboortekaartjes te ontwerpen nog groter geworden en heb ik de stoute schoenen aangetrokken.
MYdesign is de naam waaronder ik tegenwoordig geboortekaartjes ontwerp: zowel met een eigen collectie als kaartjes op maat. Voor iedere klant gaan we aan de slag om een uniek geboortekaartje te maken. Net zolang tot we allebei helemaal tevreden zijn over het ontwerp.

‘Een uniek moment vraagt om een uniek ontwerp!’

Ga naar haar webshop
Kees en Beer
Cornelijn van de Haar
Online conceptstore met de fijnste producten voor baby, kind en (aanstaande) mama’s – met liefde gemaakt en geselecteerd. Van speelgoed tot inrichting voor de babykamer. Maar ook gepersonaliseerde items zoals
speenkoorden en bijtringen. Voor je eigen baby of als kadootje. We vullen onze shop regelmatig met nog meer mooie spulletjes, dus neem vooral regelmatig een kijkje op onze website of volg ons op Instagram.

10% korting op ons hele assortiment met code: CREATION

Ga naar haar webshop
De Kleurenvrouwtjes
Cora & Marianne
Een kinderkamer is een bijzondere plek. Het is de plek waar je kind herinneringen maakt, groeit, speelt en ontwikkelt. Wij helpen je graag met het maken van een sfeervolle kinderkamer. Ben jij van plan een babykamer te gaan inrichten om jouw kindje straks in te verwelkomen? Of is het tijd voor een nieuwe peuterkamer, tienerkamer of een kleine restyling? Laten we samen die ene fijne plek voor je zoon of dochter maken. Want wat jouw plan ook is, je gunt je kind een eigen en persoonlijke plek.

We hopen je snel te ontmoeten!

Ga naar hun website
Rachels Sewing Projects
Rachel Hendriksen
Vanuit passie en liefde voor het naaien maak ik de mooiste producten helemaal op maat. Je kiest zelf de stof, het formaat en model. Ik maak daar een uniek product van, helemaal maar jouw wens! Er is heel veel mogelijk, bijv. babynestjes, boxkleden, babylakens en -dekens, wiegbekleding, zwangerschaps- en voedingskleding. Enthousiast geworden of wil je weten of jouw idee ook mogelijk is? Neem een kijkje op mijn website!

Bij vermelding van Creation bij je aanvraag ontvang je 5% korting op de arbeidskosten!

Ga naar haar website
Forever Living
Teunita Koster
We hebben producten voor zwangeren, moeders, baby’s, kinderen… voor iedereen dus;-) Bijv:
– propoliscreme: heel geschikt voor ruwe/schale wangetjes of rode babybilletjes.
– liquid soap en bodylotion: heel fijn voor de gevoelige huid. Op natuurlijke basis, heerlijk om de kleine mee te badderen en in te smeren.
– gelly: ook wel onze EHBO tube genoemd. Deze is super fijn om te gebruiken bij wondjes.

bel of app me voor advies!

Ga naar haar webshop
Tekentuintje
Roeliene Krooneman
Het eerste geboortekaartje dat ik ontwierp, was voor de geboorte van onze eigen dochter. Daarna heb ik nog meer kaartjes gemaakt en ik vind het zo leuk om te doen! In mijn webshop vind je bestaande geboortekaartjes die ik al eens gemaakt heb, maar ik maak ook ontwerp op maat. Op mijn website kun je alle informatie vinden! Je kunt hier kaartjes of posters kopen, maar ook rondstruinen of lezen.

Voor als je op zoek bent naar een lief, uniek en persoonlijk geboortekaartje!

Ga naar haar webshop
Relax2smile
Harmke Smit
Wil je ook zo graag dat je je zwangerschap met een lach doorkomt en lekker kan ontspannen? Kom dan eens een echte zwangerschapsmassage uitproberen bij Relax2smile in Veenendaal. Heerlijk om gewoon lekker te ontspannen en jezelf te verwennen, maar ook met aandacht voor eventuele klachten en ongemakken (zoals vocht vasthouden, harde buiken, rugklachten, etc).

Bij mij ben je hiervoor in de professionele handen. Ik zie je graag in mijn praktijk!

Ga naar de webshop
Fotograaf Inge
Inge Joosse
Ik ben er voor jou als je liefdevolle en ongedwongen foto’s wilt als herinnering aan je zwangerschap, bevalling of de eerste bijzondere weken met jullie kleintje. Ook is het fotograferen van jonge gezinnen met een mooi ondergaand zonnetje mijn grote passie. Jullie mogen even heerlijk ontspannen, ik geef aanwijzingen, ik weet hoe ik met jullie baby, dwarse dreumes of lieve peuter om moet gaan.

Ook bij verdriet rondom zwanger- schap en (stil)geboorte zorg ik met liefde voor mooie herinneringen.

Ga naar haar website