Direct aanmelden!

Aan de teksten en beelden op deze website en de Facebookpagina (www.facebook.com/creationverloskundigen) kunnen geen rechten worden ontleend. Creation Verloskundigen Veenendaal aanvaardt geen aansprakelijkheid voor mogelijke fouten en tekortkomingen op deze website en de Facebookpagina.

Jouw privacy en persoonsgegevens

Creation Verloskundigen Veenendaal gaat zorgvuldig om met de persoonsgegevens van clïenten en bezoekers van de website en de Facebookpagina. Creation Verloskundigen gebruikt cliëntengegevens alleen voor het doel waarvoor de gegevens zijn opgeslagen. Wij informeren je graag over de verwerking van jouw persoonsgegevens. Jouw persoonsgegevens en medische gegevens slaan wij digitaal op. Dit doen wij om goede zorg aan jou te kunnen verlenen. Het verwerken van jouw gegevens doen wij volgens ons privacy- en dataveiligheidsbeleid. Je gaat met die opslag (verwerking) akkoord door jouw zorg door onze praktijk te laten uitvoeren. Zo gaan wij met jouw persoonsgegevens om:

  • Jouw persoonsgegevens slaan wij op en gebruiken we zodat wij goede zorg aan jou kunnen verlenen.
  • Jouw gegevens geven wij alleen door aan derden als dat nodig is voor het leveren van goede zorg. Indien hiervoor op basis van de wet specifieke toestemming is vereist, vragen we die vooraf aan jou.
  • Wij verstrekken geen gegevens aan commerciële partijen.
  • Jouw gegevens verwerken wij op basis van de behandelovereenkomst zoals beschreven in de Wet op de geneeskundige behandelingsovereenkomst (WGBO).
  • Je kunt onderdelen van jouw persoonsgegevens bekijken. Vraag het ons.
  • Als je vindt dat de gegevens die wij van jou hebben opgeslagen niet correct zijn, mag jij ons vragen om jouw gegevens aan te passen.
  • Je kunt ons vragen om jouw persoonsgegevens te wissen. Als wij dit doen kunnen wij (mogelijk) niet langer verantwoorde zorg aan jou verlenen. De WGBO vereist een bewaartermijn van 15 jaar. Daarom slaan we jouw gegevens in dat geval op in een inactief archief, onzichtbaar en onbruikbaar voor de normale gebruiker.
  • Je kunt jouw toestemming tot onze verwerking van jouw persoonsgegevens intrekken. Wij kunnen dan (mogelijk) geen verantwoorde zorg garanderen. Wij slaan jouw gegevens in dat geval op in een inactief archief. (zie boven)
  • Je kunt bij ons bezwaar maken als je het niet eens bent met de manier waarop wij jouw persoonsgegevens verwerken.
  • Je krijgt bericht van ons als er iets mis is gegaan met jouw persoonsgegevens.
  • Jouw gegevens verwerken wij niet langer dan nodig is voor het leveren van goede zorg. Wij houden ons aan de bewaartermijnen van de WGBO.
  • Het bovenstaande geldt ook voor persoonsgegevens die wij via derden ontvangen.
  • Als je ons na de geboorte van jouw zoon of dochter een geboortekaartje stuurt, wees je er dan bewust van dat deze voor iedereen zichtbaar op het prikbord in de hal wordt opgehangen.
  • Als je ons na de geboorte van jouw zoon of dochter een foto toestuurt voor plaatsing in ons fotoalbum op de website of op onze sociale media pagina, wees je er dan bewust van dat deze voor iedereen zichtbaar is.

Gegevens over jouw bezoek aan de website

Creation Verloskundigen Veenendaal meet informatie over uw verblijf op de website. Deze informatie is niet herleidbaar tot de identiteit van de websitebezoeker en wordt niet gekoppeld aan individuen. De gemeten gegevens worden uitgezet in statistieken waarmee de effectiviteit en het rendement van aangeboden informatie en navigatiestructuur wordt beoordeeld. Het doel hiervan is om de inrichting van de website te optimaliseren. Lees hier meer over cookies.

Links

Op onze website staan links naar externe websites. Deze links zijn uitsluitend ter informatie. Creation Verloskundigen Veenendaal heeft geen zeggenschap over deze websites. Wij zijn niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor de daarop aangeboden informatie, producten of diensten.

Externe verwijzingen

Voor het linken vanuit externe internet- of intranetsites naar (onderdelen van) onze website, hoeft u geen toestemming te vragen. Wij vinden het wel fijn om bericht te ontvangen van het plaatsen van een link.

Copyright

Alle rechten voorbehouden. Niets van deze website en de Facebookpagina (www.facebook.com/creationverloskundigen)  mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand, of openbaar gemaakt, in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door print-outs, kopieën, of op welke andere manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Creation Verloskundigen Veenendaal.