Direct aanmelden!

Verloskundigenpraktijk Creation

Nijverheidslaan 3, 3903 AL Veenendaal
0318-553465 (Altijd bereikbaar!)
Bankrekeningnummer: NL57 ABNA 0476 3495 59
Denk je dat je gaat bevallen of ben je ongerust?
Kijk dan bij de
belinstructies.
Daar vind je ook wanneer je in ieder geval moet bellen.

Vraag of opmerking?

Heb je een vraag, opmerking of wil je een afspraak verzetten? Vul onderstaand formulier in en wij zullen proberen om binnen 2 werkdagen antwoord te geven.

Bij voorkeur ontvang ik een reactie: *
per e-mailper telefoon

Velden met een * zijn verplicht.

Spreekuur

Wij houden spreekuur op afspraak op verschillende dagdelen op maandag t/m zaterdag, maar ook ‘s avonds. Onze praktijk is gevestigd in het gezondheidscentrum Veenendaal aan de Nijverheidslaan 3. Daarnaast houden wij ook spreekuur in Elst en in Ederveen. Kijk op de pagina controles en onderzoeken wat we doen en bespreken tijdens de spreekuren.

Telefonisch spreekuur

Van maandag t/m donderdag van 13.00 – 14.00 uur houden we verloskundig spreekuur voor praktische vragen, zoals het verzetten van een afspraak en vragen die geen spoed zijn. Hierdoor wordt de dienstdoende minder gestoord tijdens visites/bevallingen door telefoontjes die niet dringend zijn. Je kunt hiervoor gewoon het algemene nummer bellen, tel. 0318 – 553465. Je komt dan in een keuze menu en kunt kiezen voor het telefonisch spreekuur.

Elst

Sinds februari 2013 houden wij ook spreekuur in Elst. Iedere donderdagmiddag is er de mogelijkheid om op controle te komen in het nieuwe gezondheidscentrum aan de Tabaksweg, in de spreekkamer van de huisartsen.

We hopen dat we de dienstverlening aan onze cliënten in Elst en omgeving hiermee verbeteren en hen zo ook dichtbij kleinschalige zorg kunnen leveren. We hebben namelijk gemerkt dat steeds meer zwangeren uit Elst ons weten te vinden, dus hartelijk welkom!

Wil je een afspraak maken voor een controle in Elst? Neem dan contact op via 0318-553465 of meld je aan via ons aanmeldformulier.

Ederveen

Sinds mei 2013 houden wij spreekuur in Ederveen. Iedere woensdagochtend kan iedereen uit Ederveen en omgeving hier terecht voor de begeleiding van hun zwangerschap. Het spreekuur wordt gehouden in de Huisartsenpraktijk Ederveen, Marktplein 6.

Daarnaast kun je natuurlijk terecht op de spreekuren zowel overdag als ‘s avonds in onze praktijkruimte aan de Nijverheidslaan in Veenendaal. Echo’s plannen wij het liefst in Veenendaal in.