Direct aanmelden!

Creation Verloskundigen

Locatie Veenendaal
Nijverheidslaan 3, 3903 AL Veenendaal
Locatie Lunteren
Barneveldseweg 11k, 6741 LH Lunteren
0318-553465 (Altijd bereikbaar!)
Bankrekeningnummer: NL57 ABNA 0476 3495 59
Denk je dat je gaat bevallen of ben je ongerust?
Kijk dan bij de
belinstructies.
Daar vind je ook wanneer je in ieder geval moet bellen.

Vraag of opmerking?

Heb je een vraag, opmerking of wil je een afspraak verzetten? Vul onderstaand formulier in en wij zullen proberen om binnen 2 werkdagen antwoord te geven.

  Bij voorkeur ontvang ik een reactie: *
  per e-mailper telefoon

  Om spam te voorkomen vragen we u het volgende vinkje te zetten:

  Velden met een * zijn verplicht.

  Spreekuur

  Wij houden spreekuur op afspraak op verschillende dagdelen op maandag t/m zaterdag, maar ook ‘s avonds. Wij hebben twee locaties: in Veenendaal en in Lunteren. Onze praktijk in Veenendaal is gevestigd in het gezondheidscentrum Veenendaal aan de Nijverheidslaan 3. Onze praktijk in Lunteren is gevestigd in gezondheidscentrum Lunteren aan de Barneveldseweg 11k. Daarnaast houden wij ook spreekuur in Ederveen. Kijk op de pagina controles en onderzoeken wat we doen en bespreken tijdens de spreekuren.

  Telefonisch spreekuur

  Van maandag t/m donderdag van 13.00 – 14.00 uur houden we verloskundig spreekuur voor praktische vragen, zoals het verzetten van een afspraak en vragen die geen spoed zijn. Hierdoor wordt de dienstdoende minder gestoord tijdens visites/bevallingen door telefoontjes die niet dringend zijn. Je kunt hiervoor gewoon het algemene nummer bellen, tel. 0318 – 553465. Je komt dan in een keuze menu en kunt kiezen voor het telefonisch spreekuur.

  Ederveen

  Sinds mei 2013 houden wij spreekuur in Ederveen. Iedere woensdagochtend kan iedereen uit Ederveen en omgeving hier terecht voor de begeleiding van hun zwangerschap. Het spreekuur wordt gehouden in de Huisartsenpraktijk Ederveen, Marktplein 6.

  Daarnaast kun je natuurlijk terecht op de spreekuren zowel overdag als ‘s avonds in onze praktijkruimte aan de Nijverheidslaan in Veenendaal. Echo’s plannen wij het liefst in Veenendaal in.

  Locatie Veenendaal

  Locatie Lunteren