Direct aanmelden!
Annelies
verloskundige, echoscopist
BIG-geregistreerd.
BIG-nummer: 79926596103

Mijn naam is Annelies. Ik ben opgegroeid in de Alblasserwaard en kom uit een gezin met drie meiden waarvan ikzelf de middelste ben. Al vanaf de kleuterschool was ik ervan overtuigd dat ik verloskundige wilde worden. Ik was gefascineerd door het proces van het ontstaan van nieuw leven en geboorte en de veranderingen die een zwangere daarin ondergaat.

Na het afronden van mijn middelbare schoolperiode heb ik een tussenjaar genomen en hierin de bijbelschool Foundation4life gevolgd in Ermelo. Een jaar dat in het teken stond van karaktervorming, praktische toepassing en het vergroten van kennis. Een waardevol jaar waarin ik mijn kwaliteiten ben gaan ontdekken, op zendingsreis mocht gaan en heb deelgenomen aan de selectieprocedure voor verloskunde. Tot mijn grote blijdschap kreeg ik te horen dat ik was aangenomen!

Ik voel me gezegend dat ik het vak van verloskundige mag uitoefenen.

Voor mij betekent dit dat ik mijn studententijd in Rotterdam en het wonen in de Alblasserwaard heb ingeruild voor een plekje op de Veluwe. Wat een voorrecht in deze prachtige omgeving!

Ik vind het bijzonder om met jou als zwangere een band te gaan opbouwen en met jou de zwangerschap, bevalling en kraamtijd te doorleven. Waarin jij goed bent, zoals je bent, en ik jou mag ondersteunen in de transitie naar het ouderschap met alle mooie en soms ook moeilijke momenten die daarbij komen kijken. Ik hoop dat jij je op je gemak zult voelen, dat je weet dat geen vraag te gek is en dat we ons samen mogen verblijden in het wonder van nieuw leven.

Sinds juli 2019 ben ik gestart als verloskundige en mag ik onderdeel uitmaken van een prachtig team met gepassioneerde verloskundigen bij Creation.

Ik wens jou een voorspoedige tijd toe en hoop je snel te ontmoeten!

Terug naar het team