Direct aanmelden!
Lianne
verloskundige
BIG-geregistreerd.
BIG-nummer: 39912485703

Wat leuk dat je op de website ons al wat beter wilt leren kennen!

Allereerst wat meer over mijzelf. In 1990 werd ik geboren als oudste in een gezin van 4 kinderen. Ik ben geboren en getogen in Vreeland, een klein dorpje vlakbij Amsterdam. Ik ben in 2011 getrouwd en wij mogen in ons gezin zorgen voor onze drie dochters.

Na mijn middelbare schoolperiode oriënteerde ik mij op twee studies; verpleegkunde of verloskunde. Op dat moment was de verpleegkunde de richting die ik op wilde gaan, na mijn studie ging ik aan het werk als verpleegkundige in het UMC Utrecht. Daar heb ik een aantal jaar met plezier gewerkt, echter bleef de verloskunde altijd kriebelen en trekken… De zorg rondom zwangerschap en geboorte, het begeleiden van het unieke proces rondom het ontstaan van nieuw mensenleven en het zijn van een medisch zelfstandig professional; het vak van de verloskunde bleef ik intrigerend vinden! In 2015 heb ik daarom de stap genomen en mijn hart gevolgd om verloskunde te gaan studeren. In 2019 ben ik afgestudeerd als verloskundige en sindsdien versterk ik het team van Creation Verloskundigen.

De verwondering en bewondering van nieuw leven inspireert mij in dit vak! Het mogen begeleiden van zwangerschap, bevalling, de weg van jullie als ouders naar het ouderschap ervaar ik als boeiend en zie ik als een mooie bijzondere uitdaging! Het contact met jou als zwangere en je partner vind ik waardevol. Het opbouwen van een band waarin vertrouwen en openheid belangrijk zijn, waar de mogelijkheid bestaat om alles te bespreken of te vragen en waarin er ruimte is om jezelf te zijn (ook op momenten dat je kwetsbaar bent of voelt!). Ik ben er graag tijdens dit proces voor jullie, tijdens de blijde, verdrietige of spannende momenten – met een lach of een traan – op welk tijdstip van de dag dan ook!

Tot ziens!

Terug naar het team