Direct aanmelden!
Suzanne
verloskundige, waarnemer
BIG-geregistreerd.
BIG-nummer: 19927963203

Even voorstellen…

Mijn naam is Suzanne Haase. Ik ben geboren en getogen in het prachtige dorp Spijk. In september 2022 ben ik getrouwd met mijn lieve Geert. Samen wonen we nu in Rhenen.
De gezondheidzorg trok me al van jongs af aan. Na mijn middelbare school werd ik toegelaten tot de opleiding verloskunde in Rotterdam. Sinds juli 2020 ben ik werkzaam als eerstelijns verloskundige en geniet ik dagelijks van dit prachtige, wonderlijke en bijzondere vak. Het afgelopen anderhalf jaar heb ik in verschillende verloskundigenpraktijken gewerkt. Dit heeft mij meer inzicht doen geven in de verschillende werkwijze van praktijken en de diversiteit van cliënten. Vanaf juni 2022 hoop ik in de verloskundigenpraktijk Creation het prachtige vak uit te gaan oefenen.

Ik vind het een voorrecht om jullie als aanstaande ouders te mogen begeleiden en te ondersteunen in het hele bijzondere en mooie proces rondom zwangerschap en geboorte. Ik zie elk nieuw leven in de verloskunde als een uniek schepsel en een wonder uit Gods hand. Tijdens mijn zorgverlening vind ik het belangrijk om de tijd voor jullie te kunnen nemen en persoonlijke zorg te kunnen bieden. Ik ben er graag voor jullie tijdens deze bijzondere periode in jullie leven.

Tot snel!

Terug naar het team