Direct aanmelden!

Tegenwoordig maakt bijna iedereen een geboorteplan. Een document met daarin wensen & grenzen voor de bevalling. De bevalling is de figuurlijke berg die beklommen moet worden. Maar dan heb je de top bereikt, de klus is geklaard en dan kom je in het land dat ontdekt moet worden… Daar begint het grote avontuur met je baby.

Een kraamtijdplan kan je helpen om over verschillende aspecten na te denken en al beslissingen te maken. Het wordt daarmee een instrument waarmee je wordt gestimuleerd om keuzes te maken op voorhand, maar zorgt ook juist voor een houvast voor als je 'erin' zit en niet zulke heldere gedachtes zal hebben. Het helpt ons als verloskundigen ook, om je zo goed mogelijk te begeleiden en te zorgen dat we de gemaakte plannen met elkaar uitvoeren en momenten van evaluatie hebben.

Wanneer je pas bevallen bent krijg je ontzettend veel goed bedoelde adviezen, tips en verhalen te horen over eigen ervaringen of die van familie en bekenden. Allemaal erg lief, maar vaak JUIST niet van toepassing op jouw situatie. Wij als verloskundigen en kraamverzorgster zijn er ook voor om de gerichte adviezen ter plekke te geven, helemaal passend bij jullie situatie.

Tip:  Bekijk deze blog genaamd ' kraamkost' als bron van inspiratie!

Download kraamtijdplan

Vind je het handig om een voorbeeldplan te hebben? Vul dan onderstaand formulier in en je kunt direct onze opzet voor een kraamtijdplan downloaden.

    Velden met een * zijn verplicht.