Direct aanmelden!

Je eigen dossier inzien

Binnen onze praktijk houden wij een dossier van je bij, waarin alle nodige gegevens staan over jou en het verloop van je zwangerschap, bevalling en kraambed. Middels www.zwangerenportaal.nl heb jij zelf direct toegang tot dit dossier. In het dossier staan alle termen in begrijpelijke taal uitgelegd. Je krijgt vanuit het zwangerenportaal een mail zodra je je kan aanmelden. Als je dit hebt gedaan kunnen wij jouw dossier koppelen en is dit voor jou in te zien.

Het is goed om te weten dat wij geen enkele invloed hebben op wat er aan algemene informatie voorziening te lezen is in het zwangerenportaal. Ook hebben wij geen invloed op de software.

Updates controles en onderzoeken

Updates met betrekking tot jouw controles en onderzoeken worden direct in jouw dossier verwerkt. Zo ben je steeds op de hoogte.

Afspraken en afspraakherinnering

Jouw afspraken bij ons worden vastgelegd. Er wordt toegelicht wat het doel is van een afspraak en wat je eventueel kunt doen ter voorbereiding of wat je moet meenemen naar de afspraak. Voorafgaand aan elke afspraak ontvang je een afspraakherinnering per e-mail. Zo voorkom je dat je per ongeluk afspraken en onderzoeken mist.

Wekelijkse e-mail

Op basis van jouw uitgerekende datum ontvang je wekelijks een e-mail met daarin relevante informatie over het moment van jouw zwangerschap. In deze e-mail lees je wat er met jouw lichaam gebeurt en hoe jouw kindje zich ontwikkelt. Je leest welke onderzoeken eraan zitten te komen en waar je allemaal op kunt letten in die week.
In deze e-mail geven we je ook links naar artikelen over onderwerpen die in die week relevant voor je zijn.

Handig en waardevol!

Zwangerenportaal is niet alleen praktisch heel handig, maar ook waardevol voor jou als bron van informatie over jouw zwangerschap.
We nodigen je dan ook van harte uit om je aan te melden! Heb je er vragen over? Stel ze gerust!