Direct aanmelden!

In onze verloskundigenpraktijk werken wij met 5 verloskundigen en een praktijkassistente. In Veenendaal werken we met 2 teams en in Lunteren met 1 team. Corianne en Rosanne vormen een team (en vormen ook team Lunteren) en Lydia en Tineke vormen een team. Hilde assisteert in beide teams. Mieke is onze praktijkassistente, met name om ons in het werk te ondersteunen.

Rosanne van Dam
Verloskundige, echoscopiste
Ik ben geboren als oudste in een gezin met 3 meiden met een moeder als kraamverzorgster en een vader die adviseert in het boerenbedrijf. Als kind zei ik daarom ook altijd dat ik moeder, boerin en verloskundige wilde worden…
Werkt bij locatie Veenendaal en Lunteren
Meer over Rosanne
Tineke van den Heuvel
Verloskundige, echoscopiste
In 1985 zag ik het levenslicht. Op 15-jarige leeftijd besloot ik verloskundige te gaan worden, ik zag wat het vak inhield en was direct verkocht! Sinds 2006 ben ik verloskundige, ik was 20 toen ik klaar was met studeren.
Werkt bij locatie Veenendaal
Meer over Tineke
Corianne van Meerten
Verloskundige, lactatiekundige
Ik ben opgegroeid in Achterberg en kom uit een gezin met 7 kinderen. Het was tijdens een van de zwangerschappen van mijn moeder dat ik interesse kreeg voor het vak van verloskunde en ik erachter kwam dat dat toch wel héel interessant was..
Werkt bij locatie Veenendaal en Lunteren
Meer over Corianne
Lydia Daniels
Verloskundige, (SEO) echoscopiste
Ik ben geboren en getogen in Wageningen. Opgegroeid in een gezin met 3 kinderen op een woonboerderij, heerlijk vrij en buitenaf. In oktober 2010 ben ik getrouwd met Erik en sindsdien wonen we samen op een boerderij in Wageningen.
Werkt bij locatie Veenendaal
Meer over Lydia
Hilde Vergunst
Verloskundige
Mijn naam is Hilde. Ik ben opgegroeid in Bennekom en ben de jongste van 5 kinderen. Met drie artsen, twee fysiotherapeuten en één verpleegkundige in het gezin was het ook niet raar dat er dagelijks verhalen verteld werden over…
Werkt bij locatie Veenendaal en Lunteren
Meer over Hilde
Mieke Meeuse
Praktijkassistente
Mijn naam is Mieke Meeuse, in 1974 geboren in Naarden. Na mijn opleiding voor apothekersassistente heb ik een aantal jaren in 2 verschillende apotheken met veel plezier…
Werkt bij locatie Veenendaal
Meer over Mieke

Oud-collega's

Lieneke Bremmer
Oud-collega, verloskundige
Voluit heet ik Lieneke Bremmer – van Hengel, getrouwd met Marijn en moeder van Mathilde (2009), Aron (2011), Winston (2014) en Maria (2016). Erg leuk was het voor ons om te ervaren wat het is om zelf kinderen te krijgen!
Meer over Lieneke
Rieneke Vlastuin
Oud-collega, praktijkassistente
Ik ben Rieneke Vlastuin. Vermoedelijk zullen we elkaar vaker ontmoeten per mail dan in de praktijk. Maar evenwel is het dan prettig om te weten welke persoon er eigenlijk achter een naam schuilt. Sinds 2010 werk ik bij deze praktijk.
Meer over Rieneke