Direct aanmelden!

In onze verloskundigenpraktijk werken wij met 9 verloskundigen. Mieke is onze praktijkassistente en Lieneke onze praktijkondersteuner. Zij steunen ons in het werk ‘achter de schermen’. Per november 2022 werkt Petra bij ons als SEO-echoscopiste. We werken in 4 teams van twee verloskundigen.

Teamindeling

We werken in 4 teams van twee verloskundigen. Dit zijn de teams waarin we werken:

Verloskundigen

Lianne van Appeldoorn
Verloskundige
De zorg rondom zwangerschap en geboorte, het begeleiden van het unieke proces rondom het ontstaan van nieuw mensenleven (…)het vak van de verloskunde bleef ik intrigerend vinden! In 2015 heb ik daarom de stap genomen en mijn hart gevolgd…
Werkt bij locatie Veenendaal. Werkt samen in een team met Maaike.
Meer over Lianne
Rosanne van Dam
Verloskundige, echoscopiste
Ik ben geboren als oudste in een gezin met 3 meiden met een moeder als kraamverzorgster en een vader die adviseert in het boerenbedrijf. Als kind zei ik daarom ook altijd dat ik moeder, boerin en verloskundige wilde worden…
Werkt bij locatie Veenendaal en Lunteren. Werkt samen in een team met Corianne.
Meer over Rosanne
Lydia Daniels
Verloskundige, (SEO) echoscopiste
Ik ben geboren en getogen in Wageningen. Opgegroeid in een gezin met 3 kinderen op een woonboerderij, heerlijk vrij en buitenaf. In oktober 2010 ben ik getrouwd met Erik en sindsdien wonen we samen op een boerderij in Wageningen.
Werkt bij locatie Veenendaal (inclusief Elst). Werkt samen in een team met Suzanne.
Meer over Lydia
Hilde Doeleman
Verloskundige, echoscopiste
Mijn naam is Hilde. Ik ben opgegroeid in Bennekom en ben de jongste van 5 kinderen. Met drie artsen, twee fysiotherapeuten en één verpleegkundige in het gezin was het ook niet raar dat er dagelijks verhalen verteld werden over…
Werkt voornamelijk bij locatie Veenendaal. Hilde zit op dit moment niet in een team.
Meer over Hilde
Suzanne Haase
Verloskundige, waarnemer
Ik ben geboren en getogen in het prachtige dorp Spijk. In september 2022 ben ik getrouwd met Geert Haase en sindsdien woon ik in Rhenen. De gezondheidzorg trok me al van jongs af aan.
Werkt bij locatie Veenendaal (inclusief Elst). Werkt samen in een team met Lydia.
Meer over Suzanne
Tineke van den Heuvel
Verloskundige, echoscopiste, coach
In 1985 zag ik het levenslicht. Op 15-jarige leeftijd besloot ik verloskundige te gaan worden, ik zag wat het vak inhield en was direct verkocht! Sinds 2006 ben ik verloskundige, ik was 20 toen ik klaar was met studeren.
Werkt bij locatie Veenendaal (inclusief Ederveen). Werkt samen in een team met Annelies.
Meer over Tineke
Corianne van Meerten
Verloskundige, lactatiekundige
Ik ben opgegroeid in Achterberg en kom uit een gezin met 7 kinderen. Het was tijdens een van de zwangerschappen van mijn moeder dat ik interesse kreeg voor het vak van verloskunde en ik erachter kwam dat dat toch wel héel interessant was..
Werkt bij locatie Veenendaaal en Lunteren. Werkt samen in een team met Rosanne.
Meer over Corianne
Annelies Meijer
Verloskundige, echoscopist
Al vanaf de kleuterschool was ik ervan overtuigd dat ik verloskundige wilde worden. Ik was gefascineerd door het proces van het ontstaan van nieuw leven en geboorte en de veranderingen die een zwangere daarin ondergaat…
Werkt bij locatie Veenendaal (inclusief Ederveen). Werkt samen in een team met Tineke.
Meer over Annelies
Maaike Schlingmann
Verloskundige, waarnemer
Ik ben opgegroeid in Veenendaal, in een gezin met 4 kinderen. Een aantal jaar heb ik genoten van het studentenleven in Maastricht, maar sinds kort ben ik weer terug in Veenendaal. Voor mij was het toch oost west, thuis best!
Werkt bij locatie Veenendaal. Werkt samen in een team met Lianne.
Meer over Maaike

Praktijkondersteuning

Lieneke Bremmer
Praktijkondersteuner verloskunde
Even een verhaaltje over mij, Lieneke Bremmer. Sinds 2022 ben ik weer betrokken bij Creation Verloskundigen, nu als praktijkondersteuner. Dat is voor mij een nieuwe rol die ik binnen Creation invulling mag geven.
Werkt vanuit locatie Veenendaal voor beide locaties
Meer over Lieneke
Mieke Meeuse
Praktijkassistente
Alles rondom de groei en de geboorte van nieuw leven heb ik altijd al heel boeiend gevonden en als een wonder mogen ervaren. (…) en wat is het al geweldig leuk om vanaf de zijlijn iets mee te beleven van de verloskunde-wereld!
Werkt vanuit locatie Veenendaal voor beide locaties
Meer over Mieke

(SEO) echoscopisten

Joanne van 't Hof
Echoscopiste (en elders verloskundige)
Per februari 2020 zal ik diverse echospreekuren voor mijn rekening nemen bij Creation Verloskundigen. Verder werk ik als verloskundige in de regio Woerden en sinds een aantal jaar doe ik…
Werkt als echoscopiste bij locatie Veenendaal.
Meer over Joanne
Petra Kuiper
SEO- echoscopiste (en elders verloskundige)
Mijn naam is Petra Kuiper en ik woon in Ede. Al jaren werk ik als verloskundige (sinds 1998) en echoscopist (sinds 2005) in deze regio. Ook ben ik alweer meer dan 10 jaar werkzaam op de Fontys Hogeschool als…
Werkt als SEO-echoscopiste bij Echocentrum Veenendaal.
Meer over Petra

Oud-collega's

Rieneke Vlastuin
Oud-collega, praktijkassistente
Ik ben Rieneke Vlastuin. Vermoedelijk zullen we elkaar vaker ontmoeten per mail dan in de praktijk. Maar evenwel is het dan prettig om te weten welke persoon er eigenlijk achter een naam schuilt. Sinds 2010 werk ik bij deze praktijk.
Meer over Rieneke