Direct aanmelden!

In onze verloskundigenpraktijk werken wij met 7 verloskundigen. In Veenendaal werken we met 2 teams en in Lunteren met 1 team. Mieke is onze praktijkassistente en Lieneke onze praktijkondersteunen. Zij steunen ons in het werk ‘achter de schermen’. Joanne is onze ‘vaste’ echoscopist, die onze met enige regelmaat ondersteunt bij het maken van echo’s.

We hebben 2 nieuwe collega's gevonden.

Wij hebben 2 hele leuke nieuwe collega’s gevonden, die vanaf de zomerperiode 2022 ons team komen versterken. Binnenkort volgt meer informatie over hen.

Lianne van Appeldoorn
Verloskundige
De zorg rondom zwangerschap en geboorte, het begeleiden van het unieke proces rondom het ontstaan van nieuw mensenleven (…)het vak van de verloskunde bleef ik intrigerend vinden! In 2015 heb ik daarom de stap genomen en mijn hart gevolgd…
Werkt bij locatie Veenendaal. Is een team samen met Tineke & Annelies
Meer over Lianne
Rosanne van Dam
Verloskundige, echoscopiste
Ik ben geboren als oudste in een gezin met 3 meiden met een moeder als kraamverzorgster en een vader die adviseert in het boerenbedrijf. Als kind zei ik daarom ook altijd dat ik moeder, boerin en verloskundige wilde worden…
Werkt bij locatie Veenendaal en Ederveen/Lunteren. Is een team samen met Hilde & Lydia.
Meer over Rosanne
Lieneke Bremmer
Praktijkondersteuner verloskunde
Even een verhaaltje over mij, Lieneke Bremmer. Sinds 2022 ben ik weer betrokken bij Creation Verloskundigen, nu als praktijkondersteuner. Dat is voor mij een nieuwe rol die ik binnen Creation invulling mag geven.
Werkt vanuit locatie Veenendaal voor beide locaties
Meer over Lieneke
Lydia Daniels
Verloskundige, (SEO) echoscopiste
Ik ben geboren en getogen in Wageningen. Opgegroeid in een gezin met 3 kinderen op een woonboerderij, heerlijk vrij en buitenaf. In oktober 2010 ben ik getrouwd met Erik en sindsdien wonen we samen op een boerderij in Wageningen.
Werkt bij locatie Veenendaal en Ederveen/Lunteren. Is een team samen met Rosanne & Hilde.
Meer over Lydia
Hilde Doeleman
Verloskundige, echoscopiste
Mijn naam is Hilde. Ik ben opgegroeid in Bennekom en ben de jongste van 5 kinderen. Met drie artsen, twee fysiotherapeuten en één verpleegkundige in het gezin was het ook niet raar dat er dagelijks verhalen verteld werden over…
Werkt bij locatie Veenendaal en Ederveen/Lunteren. Is een team samen met Lydia & Rosanne.
Meer over Hilde
Tineke van den Heuvel
Verloskundige, echoscopiste, coach
In 1985 zag ik het levenslicht. Op 15-jarige leeftijd besloot ik verloskundige te gaan worden, ik zag wat het vak inhield en was direct verkocht! Sinds 2006 ben ik verloskundige, ik was 20 toen ik klaar was met studeren.
Werkt bij locatie Veenendaal. Is een team samen met Lianne & Annelies.
Meer over Tineke
Corianne van Meerten
Verloskundige, lactatiekundige
Ik ben opgegroeid in Achterberg en kom uit een gezin met 7 kinderen. Het was tijdens een van de zwangerschappen van mijn moeder dat ik interesse kreeg voor het vak van verloskunde en ik erachter kwam dat dat toch wel héel interessant was..
Werkt bij locatie Ederveen/Lunteren. Werkt in het team van Rosanne, Hilde & Lydia.
Meer over Corianne
Mieke Meeuse
Praktijkassistente
Alles rondom de groei en de geboorte van nieuw leven heb ik altijd al heel boeiend gevonden en als een wonder mogen ervaren. (…) en wat is het al geweldig leuk om vanaf de zijlijn iets mee te beleven van de verloskunde-wereld!
Werkt vanuit locatie Veenendaal voor beide locaties
Meer over Mieke
Annelies Meijer
Verloskundige
Al vanaf de kleuterschool was ik ervan overtuigd dat ik verloskundige wilde worden. Ik was gefascineerd door het proces van het ontstaan van nieuw leven en geboorte en de veranderingen die een zwangere daarin ondergaat…
Werkt bij locatie Veenendaal. Is een team samen met Tineke & Lianne.
Meer over Annelies
Joanne van 't Hof
Echoscopiste (en elders verloskundige)
Per februari 2020 zal ik diverse echospreekuren voor mijn rekening nemen bij Creation Verloskundigen. Verder werk ik als verloskundige in de regio Woerden en sinds een aantal jaar doe ik…
Werkt als echoscopiste bij locatie Veenendaal.
Meer over Joanne
Suzanne Bareman
Verloskundige, waarnemer (vanaf zomer 2022)
Ik ben geboren en getogen in het prachtige dorp Spijk. In september hoop ik te gaan trouwen met mijn lieve aanstaande man Geert Haase en te gaan wonen in Rhenen.
De gezondheidzorg trok me al van jongs af aan.
Werkt bij locatie Veenendaal. Werkt in het team van Lianne, Tineke en Annelies.
Meer over Suzanne
Maaike Schlingmann
Verloskundige, waarnemer (vanaf zomer 2022)
Ik ben opgegroeid in Veenendaal, in een gezin met 4 kinderen. Een aantal jaar heb ik genoten van het studentenleven in Maastricht, maar sinds kort ben ik weer terug in Veenendaal. Voor mij was het toch oost west, thuis best!
Werkt bij locatie Veenendaal en Ederveen/Lunteren. Werkt in het team van Lydia, Rosanne & Hilde.
Meer over Maaike

Oud-collega's

Rieneke Vlastuin
Oud-collega, praktijkassistente
Ik ben Rieneke Vlastuin. Vermoedelijk zullen we elkaar vaker ontmoeten per mail dan in de praktijk. Maar evenwel is het dan prettig om te weten welke persoon er eigenlijk achter een naam schuilt. Sinds 2010 werk ik bij deze praktijk.
Meer over Rieneke