Direct aanmelden!
Tineke
Verloskundige, echoscopiste, praktijkeigenaar
BIG-geregistreerd.
BIG-nummer: 9065717003

Wat leuk dat je meer wil lezen over ons team en over onze achtergronden. In dit stukje wat meer over mij. In 1985 zag ik het levenslicht. Op 15-jarige leeftijd besloot ik verloskundige te gaan worden, ik zag wat het vak inhield en was direct verkocht! Sinds 2006 ben ik verloskundige, ik was 20 toen ik klaar was met studeren. Dat was jong en dat was 1 van de redenen dat ik 15 maanden in Jemen ging werken: Een levensveranderende ervaring.

Sinds 2010 woon en werk ik in Veenendaal. Ik kom hier van oorsprong niet vandaan, maar ben voor het werken bij Creation hierheen gekomen, samen met mijn man Jaap. Beide hebben we vele jaren in regio Rotterdam gewoond, gestudeerd en gewerkt en liepen wij elkaar tegen het lijf. Jaap werkt als juridisch adviseur bij de gemeente Arnhem. Samen mochten wij 2 kinderen krijgen; Fiep in 2012 en Kobe in 2014. We zijn heel happy met hen en vinden het ook een hele uitdaging om goede ouders te zijn. In de zomer van 2021 kwam ook labradoodle Foss bij ons in het gezin.

Het werken in deze praktijk is mijn lust en mijn leven. Ik houd ervan om mensen te zien groeien naar ouderschap en om daarin een rol te mogen hebben. Het is altijd weer ontzettend speciaal om bij een geboorte te zijn. Om te zien hoe krachtig en dapper een vrouw is tijdens dit proces. Het laat kracht en kwetsbaarheid zien, het is zoiets puurs! Prachtig om daarin een bemoedigende en ondersteunende rol te mogen hebben. En dan is er een gezin geboren. En ook dat te zien gebeuren en daar een aandeel in mogen hebben verrijkt mijn leven. Andersom hoop ik ook na het volgen van een coachopleiding in 2022, dat ik met mijn kennis&vaardigheden kan bijdragen aan het nemen van verantwoordelijkheid, het stil staan bij: Hoe wil ik mijn kind ontvangen en helpen groeien en grootbrengen?

Hopelijk draagt mijn zorg bij aan een goede start daarvan!

Vanuit een gezamenlijke visie werken wij bij Creation. We zijn een ijzersterk team geworden en delen onze verwondering over gegeven nieuw leven. Dit vak doet ook iets met wie we zelf zijn, en daarom is het erg prettig dat we voor elkaar als collega’s, maar ook gewoon als mens klaar kunnen staan. We delen zeker ‘de lach en de traan’ en dat maakt ons team uniek.

We staan graag voor je klaar, ik hoop dat je een hele goede en fijne tijd tegemoet gaat!

Terug naar het team