Direct aanmelden!

Via deze weg willen wij jullie op de hoogte brengen van de terugkomst van onze collega verloskundige Maaike.

Maaike gaat ons team (in ieder geval) tot eind 2024 versterken. Maaike zal begin maart starten met haar eerste diensten en spreekuren en zal de aankomende maanden én in de zomervakantie binnen alle duo-teams meedraaien. Daarnaast gaat Maaike het zwangerschapsverlof opvangen voor onze collega Suzanne. Een heel mooi nieuwtje; Suzanne en haar man Geert zijn in blijde verwachting van hun eerste kindje! Hier zijn we met elkaar dankbaar voor! Maaike zal daarom vanaf juni de meeste diensten en spreekuren opvangen voor het team van Lydia/Suzanne.

Voor sommigen zal Maaike een bekend gezicht zijn vanuit haar eerdere werkzaamheden als verloskundige bij Creation. Zij is afgelopen september vertrokken naar Oeganda en heeft daar (ook in de rol van verloskundige) een bijzondere periode mogen beleven. Vele ervaringen rijker en nu weer aan de slag als verloskundige op Nederlandse bodem.

Op deze pagina stelt Maaike zich nog even aan jullie voor!