Direct aanmelden!

Coaching bij vragen rondom het ouderschap!

Wat wij denken, voelen, zeggen en doen wordt door een groot deel aangestuurd door onze normen, definities en overtuigingen. Een zwangerschap en het ouderschap zijn life-events waarin je daarmee automatisch wordt geconfronteerd. Dat is ook fascinerend! Soms betekent die confrontatie verwarring en onzekerheid en heeft dat zijn weerslag op hoe je je zwangerschap en het ouderschap ervaart en uitvoert. Mijn coaching betekent dat ik een proces faciliteer waarin ik je vragen en wedervragen stel om tot een zelfgekozen doel te komen en daarmee aan de slag te gaan. Wanneer je een aanvraag wil doen voor een coachgesprek, vul dan het aanmeldformulier in. Twijfel je aan het zetten van de eerste stap? Neem dan gerust vrijblijvend contact op.

Beside Coaching
Onze praktijk is gevestigd in Gezondheidscentrum Veenendaal en makkelijk bereikbaar. We maken gebruik van de huiskamer van Creation Verloskundigen, een fijne en veilige plek. Beside Coaching heeft de focus op vrouwen in de vruchtbare tijd (interpreteer ruim) van hun leven, in de regio van de Gelderse Vallei. Het maakt niet uit of je cliënte bent (geweest) bij Creation verloskundigen. Soms draagt het juist bij als dat niet zo is.

Tineke van den Heuvel
Als verloskundige kom ik dichtbij. Dichterbij kan haast niet. Ik begeleid vrouwen en hun gezinnen in processen die eeuwenoude geheimen bewaren. Het is voor mij, na honderden transformaties van vrouw naar moeder, nog altijd even fascinerend. Ik ben Tineke van den Heuvel en wat dan volgt is meestal een opsomming van titels die je in je leven draagt…