Direct aanmelden!
Lydia
verloskundige, echoscopiste, Praktijkeigenaar
BIG-geregistreerd.
BIG-nummer: 59912972703

Leuk dat jullie mijn voorstelstukje lezen! Dan kunnen jullie mij al een beetje leren kennen voordat we elkaar op de praktijk ontmoeten!

Ik kijk er naar uit om jullie te ontmoeten en met elkaar kennis te maken!

Ik ben geboren en getogen in Wageningen. Opgegroeid in een gezin met 3 kinderen op een woonboerderij, heerlijk vrij en buitenaf. In oktober 2010 ben ik getrouwd met Erik en sindsdien wonen we samen op een boerderij in Wageningen. Hier geniet ik volop van het buitenleven; tuinieren, mijn pluk tuin in wording, onze dieren, waaronder lekker wandelen met onze hond Saar! Onze pony Wendy is favoriet bij de kids! Mijn man Erik is actief in de tuigpaardenfokkerij, en zo heten wij ook ieder jaar een aantal veulens welkom op stal Daniëls!

In december 2012 is onze dochter Myrthe geboren, in maart 2015 onze dochter Nynke en in augustus 2017 onze zoon Thymen. Een prachtige ervaring om nu zelf het moederschap te ervaren.

Dat ik de gezondheidszorg in wilde stond altijd als een paal boven water, maar welke richting precies, dat was nog de vraag. Op de middelbare school ben ik mij hier bewust op gaan oriënteren en zo kwam ook het vak verloskunde voorbij. Na verschillende open dagen en verdieping in het vak kwam ik erachter dat de verloskunde dicht bij mijn hart ligt. De volle verwondering van het nieuwe leven waar ik in dit vak zo dicht bij kan en mag staan inspireert mij iedere dag. In 2006 ben ik met de opleiding tot verloskundige gestart aan de verloskunde academie te Amsterdam. En zo ben ik in juli 2010 afgestudeerd als verloskundige en heb ik in de regio als waarnemend verloskundige gewerkt. In januari 2011 ben ik gestart met de opleiding tot echoscopiste. De combinatie van verloskunde met de echoscopie heeft voor mij een enorme meerwaarde en verdieping. Daarnaast maak ik met veel enthousiasme de echo’s in ons pretechobureau BeWonder.

Het is geweldig om dit super mooie vak, in onze gezellige praktijk te mogen uitoefenen, samen met mijn collega’s!

Tot ziens in de praktijk

Terug naar het team