Direct aanmelden!
Maaike
verloskundige, waarnemer
BIG-geregistreerd.
BIG-nummer: 09931220803

Wat leuk dat je de tijd neemt om mij wat beter te leren kennen!

Ik ben Maaike. Ik ben opgegroeid in Veenendaal, in een gezin met 4 kinderen. Een aantal jaar heb ik genoten van het studentenleven in Maastricht, maar sinds kort ben ik weer terug in Veenendaal. Voor mij was het toch oost west, thuis best!

Tijdens het tweede deel van mijn middelbare schooltijd wist ik zeker dat ik in de zorg wilde werken. Het werken met mensen en het zorgdragen, sprak mij aan. Daarnaast was biologie mijn absolute lievelingsvak. Na even zoeken kwam ik uit bij de verloskunde. Fascinerend hoe een nieuw leven groeit. De geboorte van een kindje en ouders; het ontstaan van een gezinnetje. Ik mocht de studie Verloskunde in Maastricht gaan volgen en naarmate de jaren vorderde groeide mijn passie.

Wanneer ik niet bezig ben met verloskunde vul ik mijn tijd met handwerken, nieuwe baksels uitproberen of interculturele contacten. Verder geniet ik van spontane afspraakjes of een goed boek.

Vanaf de zomer 2022 mag ik in deze fijne praktijk gaan werken. Een team waar ik graag deel van uit maak. Het voelt als een voorrecht om jou, samen met mijn collega’s, te begeleiden in deze bijzondere periode van je leven. Ik hoop een luisterend oor voor je te zijn, een plek waar je je veilig voelt om de blijde en moeilijke momenten te delen. Ik wens je een zwangerschap, bevalling en kraamtijd vol vertrouwen en verwondering toe.

Ik zie ernaar uit je te leren kennen!

Terug naar het team