Direct aanmelden!

Creation Verloskundigen | Onze locatie in Veenendaal

Sinds november 2006 zijn wij gevestigd Onze locatie in Veenendaalin Veenendaal. Onze locatie is gehuisvest in Gezondheidscentrum Veenendaal, aan de Nijverheidslaan 3, 2e etage. We verlenen zo al jaren aan cliënten uit Veenendaal en omgeving verloskundige zorg. Met onze locatie in Veenendaal willen wij onze kleinschaligheid en onze zorgkwaliteit voor onze zwangeren in Veenendaal en omgeving waarborgen.  Wij bieden hier het complete pakket aan verloskundige zorg, waaronder ook (SEO)echoscopie, lactatiekundige zorg workshops en informatieavonden. Je bent van harte welkom in onze praktijk! Op deze website vind je alles over ons, onze visie en onze praktijk.

Aanmelden bij ons

Spreekuur

Onze locatie in Veenendaal is gevestigd in Gezondheidscentrum Veenendaal, Nijverheidslaan 3, 2e etage. Er zal op wisselende tijden en dagdelen spreekuur gehouden worden. Ook bieden wij hier (SEO)echoscopie aan.

Contactgegevens

Nijverheidslaan 3, 3903 AL Veenendaal (gratis parkeren!)
0318-553465 (Altijd bereikbaar!)
Openingstijden: Altijd geopend

Ons team

In onze verloskundigenpraktijk werken wij met 9 verloskundigen. Mieke is onze praktijkassistente en Lieneke onze praktijkondersteuner. Zij steunen ons in het werk ‘achter de schermen’. Per november 2022 werkt Petra bij ons als SEO-echoscopiste. In onze locatie in Veenendaal werken we in 4 teams van twee verloskundigen.

Teamindeling

We werken in 4 teams van twee verloskundigen. Dit zijn de teams waarin we werken: