Direct aanmelden!

Verlof Hilde

Begin augustus verwacht Hilde haar 2e kindje. Dit betekent dat zij afgelopen week haar werk heeft afgerond en gaat genieten van een welverdiend zwangerschapsverlof. Menige cliente heeft haar met dikke buik aan het bed gehad de afgelopen periode, ze deed de meeste bevallingen van ons allen! Dat kwam natuurlijk omdat zij voor de beide teams werkzaam is geweest. En daarom gaan wij haar inzet ook erg missen.

Nieuwe collega’s

Gelukkig worden wij de komende zomer versterkt door 2 gloednieuwe vroedvrouwen: Lianne van Appeldoorn en Annelies Meijer. (Onder hun namen vind je meer informatie en stellen ze zich voor). Door hun komst, kunnen we de drukke zomerperiode, het werken in de 2 teams waarborgen EN ook allemaal nog een paar weken vakantie vieren; die combinatie maakt ons heel gelukkig.

Lianne gaat het team van Lydia en Tineke versterken en Annelies het team van Corianne en Rosanne. Vanwege de drukte die gaat komen, vragen we jullie begrip. Onze spreekuren zijn vol, de werkdruk is hoog en we doen ons uiterste best iedereen goede zorg te leveren, maar het kan wat makkelijker gebeuren dat we uitlopen op het spreekuur, wat sneller een keertje bellen ipv langskomen in de kraamtijd of wat meer behoefte hebben aan kop koffie dan gemiddeld 😉

Werken in drie teams

Wanneer Hilde terugkomt in november is ons plan om te gaan werken in 3 teams van 2 verloskundigen. De teams bestaan dan uit Tineke&Lianne, Lydia&Annelies, Corianne& Hilde. Rosanne zal als 7e verloskundige werkzaam zijn als vliegende keep en dus voor alle 3 de teams werken. In deze constructie houdt je dus 2 vaste verloskundige. Rosanne zal relatief vaker in het weekend werken.

In beweging

Nu ik dit allemaal opschrijf, bedenk ik me, we zijn een bedrijf in beweging. We vinden het belangrijk om onze praktijk aan te passen aan de groei die we doormaken. De groei hebben we onder andere te danken aan het openen van onze locatie in Lunteren en brengt verantwoordelijkheid met zich mee. Groei vraagt om flexibiliteit, bijvoorbeeld rooster-technisch, maar toch ook van jullie als klanten, want een teamswitch zit er dus aan te komen. Uiteraard kijken we naar een logische keuze voor het indelen van het team waarin je uiteindelijk terecht komt. Wij denken nog steeds dat het, mede door jullie input, erg gewaardeerd wordt dat we 2 vaste verloskundigen organiseren voor de klant. We weten ook uit onderzoek dat dit bijdraagt aan goede resultaten binnen de geboortezorg en grotere tevredenheid.

Denk met ons mee

Op dinsdagochtend 3 september organiseren we weer een clientpanel. Dit is bij uitstek een plek om ook jouw meningen en ideeen over onze praktijk bij ons, letterlijk op tafel te leggen. Voor het inhoudelijke gesprek betekent dit ook dat wij hier als verloskundigen niet bij aanwezig zijn. Mieke, onze assistente zal dit begeleiden. Bij deze dus ook direct een oproep om mee te denken en voor ons te denken. Onderwerpen zoals; informatievoorziening/ praktijkruimte en inrichting hiervan/ bereikbaarheid/ sterke kanten en valkuilen van ons bedrijf, dit soort onderwerpen komen hier langs.

Heb je vragen en/of opmerkingen hierover; we horen het graag!

Warme zomergroetjes!

Lydia, Tineke, Rosanne, Corianne, Hilde en Mieke

   

Fotografie door Marjolein de Graaf, geboortefotograaf