Direct aanmelden!

Het is vandaag 9 januari 2023 en een kleine mijlpaal voor Creation Verloskundigen is bereikt! Sinds deze dag werken we voor het eerste in onze geschiedenis in 4 teams van 2 verloskundigen. Dat betekent dat we dus weer op volle sterkte werken en dat Lydia na een half jaar geen diensten gedaan te hebben, gisteravond weer heeft ingelogd! We werken in 4 teams:

  • Rosanne & Corianne een team vormen (incl Lunteren)
  • Lydia & Suzanne (incl Elst)
  • Tineke & Annelies (incl Ederveen)
  • Lianne & Maaike.

Hilde verwacht in maart haar 3e kindje en werkt momenteel losse spreekuren.

Graag deelt Lydia hoe ze haar maanden is doorgekomen;

Mijn tassen staan gereed en ik kijk ernaar uit om de dienst weer in te gaan! Ik heb enorm van het afgelopen half jaar genoten! Meer tijd voor mijn gezin, niet ineens weg moeten in de dienst, meer avonden vrij, alle nachten zonder telefoontjes, enz… Ik heb genoten van meer tijd voor mijzelf, wandelen, het opvoeden van onze pup Noortje, een boek lezen, thee drinken, er was gewoon meer tijd voor in mijn agenda en dat was heel fijn!
Ook de extra tijd voor de echoscopie en het opzetten van echocentrum Creation, het maken van de 20 weken echo’s in de eigen praktijk, ik kreeg er veel energie van! Maar….ik heb jullie ook gemist, de gesprekken in de spreekkamer, de pure en kostbare momenten rondom jullie zwangerschap en de geboorte van jullie kind, het kraambed…
De puurheid van het prille leven en wat dat met zich meebrengt, ik heb het gemist!
Ik heb het afgelopen half jaar ook echt ervaren dat verloskundige zijn, verweven is met mijn leven. Je kan er even afstand van nemen, maar toch ook weer niet helemaal….dat wat verweven zit is zo’n onderdeel van je bestaan, dat kan ik niet missen!
Ik kijk er naar uit jullie weer te gaan zien!
Tot snel, Lydia