Direct aanmelden!

 

Beste zwangeren en partners,

 

Mijn naam is Anne-Sophie Mulder, ik ben 20 jaar oud en ben een derdejaars student verloskunde aan de Hogeschool Rotterdam. Van jongs af aan heb ik altijd al een fascinatie gehad voor zwangere vrouwen en nieuw leven. Het begeleiden van zwangere vrouwen is dan ook waar ik mijn beroep van wil maken. Daarom kom ik vanaf 13 maart tot en met 21 kom ik stage lopen bij verloskundigenpraktijk Creation.

 

Ik heb veel zin in de komende weken en kijk ernaar uit zowel van de verloskundigen als van jullie te mogen leren! Jullie kunnen mij tegen komen tijdens het spreekuur, de bevalling en het kraambed. Vind u mijn aanwezigheid niet prettig? Laat dit gerust weten aan één van de verloskundigen.

 

Hopelijk tot snel!

Groetjes, Anne-Sophie

(Anne-Sophie loopt mee met Tineke en Annelies van team 3)