Direct aanmelden!

30 november, bij de Hof in Renswoude… in een zaaltje boven is het overduidelijk feest! Daar zitten we dan, na een jaar hard werken. Want wat is er veel gedaan! Het zoeken van nieuwe collega’s (herinner je nog onze vacature in januari?), het opstellen van een nieuw maatschapscontract, het uitwerken van allerlei nieuwe plannen, afronden van een echo-opleiding, een coachopleiding en draagconsulentenscholing; de komst van Lieneke als ondersteunende collega, het vieren van onze vakanties, het re-integreren na long covid en niet in het minste: de start van Beside Coaching en het Creation Echocentrum, voor de twintigweken-echo’s!

En nu is het dan tijd voor de handtekeningen… Lieneke tekent haar nieuwe vaste contract – wat fijn dat je blijft! Maaike en Suzanne tekenen hun volgende contract – wat super dat zij de komende tijd ook bij ons blijven werken! En, Lianne en Annelies worden mede-eigenaar per 1 januari 2023… Dus dat betekent een nieuwe maatschap, een nieuw contract en een hele rij handtekeningen!

Alle reden om bij dit harde werken stil te staan; onze nieuwe en verbeterde versie van onszelf te vieren met lekkers, bloemen en champagne. Tineke hield een prachtige speech, om de collega’s welkom te heten binnen onze maatschap; gevolgd door mooie woorden van Lianne. We zijn trots op onze nieuwe mede-eigenaren en zien er naar uit om samen te blijven werken…

We zijn niet alleen trots, maar ook dankbaar. Dankbaar dat het ons als collega’s gegund is om in een tijd van krapte op de arbeidsmarkt mooie mensen te vinden die een echte aanvulling zijn voor ons team. Dankbaar dat ons de tijd, ruimte en gezondheid gegund is om nieuwe plannen uit te werken. Boven alles, dankbaar dat we onderdeel mogen zijn van zoveel moois. Nieuw leven blijft een wonder… en wat is het uniek dat we daar onze talenten voor in mogen zetten…