Direct aanmelden!

Ben jij een

aanpakker, regelneef, luisterend oor, christen, redder in nood, bevallingscoach, ondernemer, flexibiliteitsexpert, collegiaal, stressbestendig, observator, schouder om op uit te huilen, enthousiaste creatieveling, doorzetter…

maar vooral een steengoede en betrokken verloskundige?

Wij zijn op zoek naar 2 collega’s!

Houd je van de mix van platteland en stad? Ben je bereid volgens onze visie te werken en heb je een christelijke levensovertuiging?
Dan zijn wij per direct, maar in ieder geval voor de zomer van 2022 op zoek naar jou! Wij hebben collega’s nodig die 2 – 4 dagen per week wil werken en regelmatig het weekend. In ieder geval in de maanden juli en augustus.
In verband met een verlof en de drukte in de praktijk zal het om minimaal 5 a 6 maanden gaan, indien mogelijk al vanaf april. Als het jou en ons goed bevalt, is er uitzicht op een langere werkperiode en zelfs mogelijk een vaste plek!

We horen graag van je, liefst voor 28 februari 2022; een motivatiebrief met CV kun je sturen naar [email protected].
Na ontvangst van je sollicitatie informeren we je verder over het verloop van de sollicitatieprocedure. De gesprekken staan gepland in maart.

Wil je meer informatie?
Bel ons dan op 0318-553465 of lees hier meer over ons