Direct aanmelden!

Graag stel ik mijzelf aan jullie voor. Mijn naam is Esther Udo en ik zit nu in het laatste jaar van de opleiding tot verloskundige in Maastricht. Van 19 april tot en met 24 juni kom ik stage lopen bij Creation Verloskundigen, ik heb hier enorm veel zin in! Ik vind het mooi om (aanstaande) ouder(s) te mogen begeleiden in deze bijzondere periode. Ik geniet van het persoonlijke contact en de afwisseling binnen dit prachtige vak. Nieuw leven is elke keer weer zo bijzonder! Ik heb al veel mogen leren binnen het vak en ik kijk ernaar uit om met jullie kennis te kunnen maken en een leerzame tijd te hebben binnen Creation. Je kunt mij tegenkomen bij het spreekuur, de bevalling, de kraamvisites en aan de telefoon. Als je hier vragen over hebt, laat dit dan gerust weten!

Hopelijk tot snel!

Groetjes,

Esther