Direct aanmelden!

Beste zwangeren en gezinnen, 

Op donderdag 13, vrijdag 14 en zaterdagochtend 15 januari zullen wij werkoverleg hebben, onze ‘heidagen’. Dat ziet er anders uit dan de jaren voorheen, door de coronamaatregelen, maar we hebben ervoor gekozen, deze tijd ten volle te benutten voor teambuilding, overleggen, verdieping en onderlinge verbinding (op afstand…).

Dat betekent dat deze dagen hulp nodig is van 2 verloskundigen van buitenaf voor het leveren van verloskundige zorg. Deze hebben we gevonden in Suzanne en Marise. Beide hebben in het verleden ook voor onze praktijk gewerkt en kennen de regio en ons. Ze hebben beide jarenlange ervaring in het vak. Dat is prettig om de praktijk in goede handen achter te laten!

Mocht dit nog vragen oproepen, schroom niet deze te stellen!

Corianne, Hilde, Annelies, Rosanne, Lydia, Lianne en Tineke.