Direct aanmelden!

Hallo allemaal,

Graag stel ik mij even voor. Ik ben Julia Kraan, vierdejaars verloskundige in opleiding aan de Verloskunde Academie Rotterdam. Ik kom van 3 januari tot en met 25 februari stagelopen bij Creation in het team van Hilde/Tineke/Lianne.

Zelf woon en studeer ik met veel plezier in Rotterdam. Ik woon samen met 4 andere studerende meiden en tot vorig jaar was ik actief bij een Christelijke studentenvereniging. Nu het einde van mijn opleiding nadert, ligt mijn focus bij afstuderen en hoop ik op veel leerzame ervaringen hier in Veenendaal. Ik kijk er naar uit om bij Creation verder te groeien als verloskundige in opleiding.

U kunt mij tegenkomen tijdens het spreekuur, de dienst of bij een kraamvisite. Mocht er bezwaar zijn tegen mijn aanwezigheid kun je dit natuurlijk altijd aangeven bij de verloskundige. Ik kijk er ontzettend naar uit om je te ontmoeten.

Tot snel!

Julia