Direct aanmelden!

Mocht je verkouden zijn of andere griepachtige klachten hebben, dan vinden wij het fijn dit te weten voordat je op controle komt. We bespreken dan afhankelijk van de noodzaak van je controle, of je wel/geen testuitslag hebt en afhankelijk van onze capaciteit of en wanneer je controle door kan gaan. Wij dragen in de spreekkamer geen mondkapje, tenzij je dit zelf wel wil. In de gangen van het gezondheidscentrum is het wel verplicht. We willen je verzoeken geen verkouden kindjes mee te nemen naar je controle. We zullen de meeste controles op de praktijk doen, een enkele afspraak zal telefonisch plaatsvinden. Je mag alle afspraken samen met je partner komen.

In het ziekenhuis geldt nog steeds dat je bij de bevalling je partner mee mag nemen + nog 1 ander persoon. Zelfs bij een medische bevalling kunnen we je dus toch nog ondersteunen.

Indien er aanpassingen komen in bovenstaand beleid, lichten we jullie zeker weer in.