Direct aanmelden!

Beste allemaal,

Mocht je verkouden zijn of andere griepachtige klachten hebben, dan vinden wij het fijn dit te weten voordat je op controle komt. We bespreken dan afhankelijk van de noodzaak van je controle, of je wel/geen testuitslag hebt en afhankelijk van onze capaciteit of en wanneer je controle door kan gaan. Wij dragen in de spreekkamer geen mondkapje, tenzij je dit zelf wel wil. In de gangen van het gezondheidscentrum en in onze wachtkamer is het wel verplicht. We willen je verzoeken geen partners en/of kinderen mee te nemen die klachten hebben en niet getest zijn. Als je oppas kan regelen, heeft dat ook onze voorkeur. We zullen de meeste controles op de praktijk doen, maar mogelijk zal er ook een afspraak telefonisch plaatsvinden.

In het ziekenhuis geldt nog steeds dat je bij de bevalling je partner mee mag nemen + nog 1 ander persoon. Zelfs bij een medische bevalling kunnen we je dus toch nog ondersteunen.

Indien er aanpassingen komen in bovenstaand beleid, lichten we jullie zeker weer in.