Direct aanmelden!

Teambuilding 2021 – prachtig anders!

In plaats van 2 nachten weg met elkaar, dit keer een coronaproof teambuilding. Dat hadden we vorig jaar niet kunnen bedenken… We hadden nog nooit van corona gehoord, laat staan dat we ons met z’n allen gingen houden aan afstandsregels, geen knuffels en met niet teveel mensen bij elkaar.

Wat heerlijk om te merken dat onze teamgeest er niet onder lijdt, dat we creatief genoeg zijn om ook in coronatijd een mooie teambuilding te hebben. Wel wat ingekort, al die uren turen – dat is voor geen mens goed!

Het begon met een feestelijke donderdagavond voor Hilde en daarmee voor ons allemaal! Als verrassing kreeg Hilde samen met haar man een diner thuis bezorgd en terwijl ze lekker zaten te eten stonden Tineke en Lydia op de stoep met het nieuwe contract om dat te tekenen. Daarme is Hilde lid van onze maatschap en dus mede-eigenaar. Daar zijn we heel blij mee! Na een tijd samenwerken weten we dat dit heel goed past. Dank voor je blijvende inzet in ons team, Hilde!

Vrijdagavond een ‘normale’ digitale vergadering vanuit huis – zaterdagochtend in groepjes van 2 en 3 op verschillende locaties doorgegaan. Als eerste met een moment stilstaan bij de beschikbare cijfers over onze praktijkvoering en wat dat wel of niet zegt over kwaliteit. Mooi om met elkaar over van gedachten te wisselen en acties op uit te zetten!

Daarna -en dat is gelijk een tip!- een online escaperoom van Fort Kijkduin. Op alle drie de locaties werd fanatiek gespeeld – welk team zou het eerste zijn?! Heel leuk opgezet en ook echt uitdagend om te doen met elkaar. Na een fantastische lunch, bezorgd door www.broodjebiezonder.nl (in Lunteren) en door www.lunchenbijlef.nl in Veenendaal even de jassen aan en naar buiten voor een lekkere wandeling! Daarna terug aan de digitale vergadertafel en de laatste punten afgerond.

Ondanks anders dan anders, toch net zo prachtig! Wij zijn trots op ons mooie team en hopen op een mooi nieuw jaar waarin we weer met volle inzet voor zwangeren, partners en baby’s mogen zorgen. En, er staan nog mooie dingen op de planning… dus blijf ons volgen!

 

Ps: dank aan Janneke en Marise die de afgelopen dagen hard gewerkt hebben – er zijn prachtige baby’s geboren onder hun goede zorgen…