Direct aanmelden!

Even voorstellen..

Mijn naam is Anna Boogert, inmiddels zit ik in het vijfde jaar van de opleiding Verloskunde. Ik ben ontzettend blij en dankbaar dat ik in deze praktijk mag komen stagelopen, ondanks de coronatijd. Zo kan ik toch mijn studie afronden en mijn diploma hopelijk snel in ontvangst nemen! Ik kom helemaal uit Zeeland, en ga dus een tijdje genieten van hopelijk veel prachtige Lunterse en Veenendaalse baby’s! Ik zie ernaar uit om kennis met jullie te maken als aanstaande ouders. Het begin van nieuw leven is zo bijzonder en altijd weer een wonder. De aankomende weken (11 jan – 19 feb) kunnen jullie mij tegenkomen tijdens spreekuren, de bevalling of bij kraamvisites. Mocht er bezwaar zijn tegen mijn aanwezigheid kan dit altijd bij één van de verloskundigen of bij mij worden aangegeven.

Tot snel!