Direct aanmelden!

Corona-update

 

Graag willen we jullie op de hoogte stellen van de aanpassingen zoals gedaan moeten worden naar aanleiding van de persconferentie van 20 januari 2021.

Zoals het er nu naar uitziet zal er vanaf zaterdag 23 januari of zondag 24 januari een avondklok ingaan. We hebben naar onze cliënten die momenteel onder zorg zijn een verklaring gemaild die je kunt laten zien als je staande gehouden wordt als je op weg bent van of naar je afspraak op het avondspreekuur. Heb je deze niet ontvangen, vraag er dan om per mail.

Op de website van het RIVM vind je hier een formulier ‘Eigen verklaring avondklok’; deze is ook in te vullen als je onderweg bent naar ons. Let wel, de BOA of politie kan bij ons checken of je inderdaad een afspraak hebt bij ons. Deze vraag zullen wij naar waarheid beantwoorden. We willen je dan ook dringend vragen geen misbruik te maken van de verklaring!

Daarnaast blijft gelden:

  • Geen kinderen mee naar de afspraak
  • In principe kom je alleen
  • Bij intake / echo / bevalgesprek 30 weken mag je samen komen
  • Bij klachten: kom niet, meld je af en laat je testen. Samen zullen we dan kijken wanneer je controle wel door kan gaan…

We blijven voor jullie klaar staan!

 

Ook een klok… maar dan anders 😉