Direct aanmelden!

Zo langzamerhand rollen we de lente goed en wel in en komt de zomerperiode ons tegemoet. Een periode waarin we om de beurt vrije weekjes hopen te hebben. Zoals het er nu naar uit ziet, zal Rosanne eind mei weer terug zijn van haar adoptiereis.

Omdat zij niet direct volle bak aan het werk zal gaan, ontstond er door deze redenen ruimte voor een nieuwe verloskundige. Wij hebben haar gevonden in de persoon van Janneke Drost. Janneke zal voor alle 3 de teams werkzaam zijn, op wisselende dagen. Zodoende is de kans vrij groot dat je haar dus aantreft. We vinden het super leuk dat ze bij ons komt werken!

Natuurlijk streven we ernaar dat je haar in ieder geval een keertje ziet voor een controle, voordat je haar mogelijk tegenkomt bij de bevalling.

Wil je meer over haar lezen? Check dan haar voorstelstukje via deze link.

Het contract is al getekend!