Direct aanmelden!

Wauw wat een bevalling en wat een vertrouwen.

Wij zijn op 1 juli 2020 bevallen van een prachtig jongetje en hierbij begeleid door Lianne en Rosanne. Ik had de wens om in ziekenhuis te bevallen, aangezien mijn vorige bevalling heftig was. Er was bij deze bevalling geen tijd meer voor. Het liep allemaal enorm snel. Ongeveer 15 minuten voor onze kleine man er was, besefte ik dat het echt nu op de bank geboren ging worden. Ik werd een beetje angstig aangezien ik nog thuis was en dit niet in m’n hoofd had. Lianne nam echt even (ondanks dat ik al persdrang had en ze mijn ontsluiting nog niet wist omdat ik niet wilde bewegen) rustig de tijd om naar me te luisteren waar ik gespannen van werd. Ze legde rustig en duidelijk uit hoe en wat het plan was en (als de ontsluiting het toe liet) als ik het nog erg graag wilde, nog konden overwegen naar het ziekenhuis te gaan. Het was zo bijzonder vanaf dat moment kon ik me echt helemaal overgeven en het liep allemaal zo mooi en rustig. Ik ben echt zo enorm dankbaar dat er vanaf het begin van onze zwangerschap tot het einde, goed naar ons is geluisterd en er ook echt gehoor aan gegeven is. En dat wij nu een prachtige thuis bevalling rijker zijn! Jullie doen je werk met passie dat is echt aan alles te merken.