Direct aanmelden!

Voor wie weleens verhuisd is, is het vast bekende kost: je krijgt de sleutel van je nieuwe huis en ook al heb je nog heel veel tijd om te gaan klussen (was het altijd maar zo luxe!), toch wil je gelijk aan de slag! En zo sta je dezelfde dag nog bij de bouwmarkt, ben je aan het soppen of al de eerste sloopwerkzaamheden aan het doen…

Zo verging het ook ons. Afgelopen vrijdag, 14 februari, was de vooroplevering van de verbouwing. We hadden best nog wel een lijstje met puntjes waar de aannemer en de schilder de komende 2 weken nog mee aan de slag gaan. Maar ondertussen kunnen wij zelf nu natuurlijk ook aan de slag! En zo fietsten we vrijdagavond rond een uur of negen nog naar de praktijk. Lekker 2 uurtjes poetsen. En vooral heel veel ramen zemen! De wand tussen de wachtkamer en de gang bestaat uit meer dan 25 vlakken glas, dus dat is best een werkje! En dit is poetsen waarbij je echt ziet wat je doet… dat is leuk werken…!

De volgende ochtend zijn de mannen van Creation aan de slag gegaan. Er waren al enorm veel dozen bezorgd, van Ikea. Met als inhoud alle onderdelen van 7 kasten… Om 8 uur gingen de eersten aan de slag en rond 3 uur ’s middags was het klaar. Omdat er storm verwacht werd, nog even naar Rest voor een netje voor over de container. Anders zouden onze kartonresten over half Veenendaal verspreid worden, ook niet helemaal de bedoeling 😉…
En hoe het is geworden tot nu toe? Zie de foto’s… Wij zijn blij zo ver, we kunnen gaan inrichten!

Dank aan de mannen van Creation!!