Direct aanmelden!

Elke verbouwing begint ergens. Zo was er een huurcontract wat afliep (ja, ja, we zitten al weer 10 jaar aan de Nijverheidslaan!)… De groei van de praktijk zorgde voor ideeën: niet dezelfde ruimte blijven huren, maar verzoeken om meer ruimte. Graag binnen het pand, want het is zo goed bereikbaar: centraal, goede parkeergelegenheid…

Na wat wachten (op wat de collega-huurders wilden) en tekenen dan eindelijk een plan. Een prachtplan! En dat is wat jullie vast onderhand willen weten na alle sloop- en breekfoto’s waar wij al enthousiast van worden.

Na de verbouwing zitten we nog steeds op de tweede verdieping. Eigenlijk dezelfde kant als onze ‘oude’ locatie, maar dan wat verder doorlopen die gang in en dan aan de linkerkant. Daar zit straks een wachtkamer, 3 (!) spreekkamers, een ruimte voor de assistente en nog een ruimte om onze informatieavonden te houden. Of te verhuren voor de cursus babymassage bijvoorbeeld.

Tekenen van de hele ruimte is 1 ding, maar nadenken over de details is een tweede. De electrapunten bijvoorbeeld. In 1 van de spreekkamers komt het echoapparaat. Maar het lijkt ons goed om het echoapparaat eventueel ook te kunnen verplaatsen naar de andere spreekkamer. Dan moet het electra daar wel op afgestemd zijn. We willen graag een koffie- en theeautomaat in de wachtkamer, wel handig als er dan water zit!

En wat denk je van de vloeren? Wat moet er op de muren? En hoe gaat het kinderspeelgoed er uit zien? Welke instrumenten, behandelbank en dat soort dingen hebben we nieuw nodig? En o ja, de stoelen en een extra tafel. De kasten voor de voorraad en ga zo maar door!
Een speciale Pinterest pagina en een groepsapp ‘Creation verbouwt’, helpt ons om ideeën te stroomlijnen. Vandaag dus een fotootje van onze ideetjes… het wordt steeds leuker!

Wordt vervolgd!