Direct aanmelden!

Vanaf woensdag 15 januari 2020, 12.00 uur t/m zaterdagavond 18 januari 2020, 19.00 uur gaan we met elkaar aan de slag. Een inspiratieronde, een creatieve workshop en vergaderen! We houden jullie op de hoogte! Heb je verloskundige zorg nodig? Dat hebben we goed geregeld: Suzanne en Marise komen waarnemen. We hebben met hen ervaring mee en zij kennen onze praktijk! Suzanne werkt vanaf woensdag 12.00 uur t/m donderdag 19.00 uur. Marise werkt vanaf donderdag 19.00 uur t/m zaterdag 19.00 uur. Wil je op de hoogte blijven wat we doen en waar we zitten? Houd onze berichtjes op de gaten op Instagram en Facebook.

Suzanne

Wellicht ben ik, Suzanne, voor sommigen een bekend gezicht. In 2016 heb ik een periode bij Creation Verloskundigen gewerkt en zo nu en dan val ik even in. Veenendaal is dus redelijk bekend terrein voor mij en ik vind het leuk om weer even terug te komen! Zelf woon en werk ik in Rotterdam. Met veel werkplezier geef ik begeleiding in de zwangerschap, bij de baring en in de kraamtijd. Wellicht ontmoeten we we elkaar. Tot ziens!

 

 

Marise

Ik wil me graag even voorstellen, mijn naam is Marise Hootsen en ik woon in Achterberg. Na mijn opleiding tot verloskundigen heb ik bij verschillende praktijken in de regio gewerkt. Momenteel werk ik grotendeels in Wageningen. Maar dit weekend dus even in Veenendaal. Ik vind het een enorm voorrecht om aanstaande ouders te begeleiden in het bijzondere proces van zwangerschap, baring en kraambed. Daarin vind ik persoonlijke aandacht en zorg op maat erg belangrijk. Wie weet tot snel!