Direct aanmelden!

Joehoe! Er zit flink voortgang in de verbouwing!

Kijk maar eens naar de foto’s: inmiddels is goed zichtbaar dat er 3 spreekkamers komen, 2 grote en 1 wat kleinere; een ruimte voor de assistente, een fatsoenlijke wachtkamer en nog een eigen ruimte om informatiebijeenkomsten te kunnen houden…

Wat een vooruitgang zal dat zijn! Ondertussen houden we de bouwvakkers nauwlettend in de gaten, of de elektra op de goede plek komt; en o ja, hoe zit het met het werkblad voor Mieke, onze assistente. En trouwens, kunnen jullie deze muur verstevigen zodat er een scherm op kan hangen? Hoe hoog komt de waterleiding eigenlijk uit, dan kunnen we daar rekening mee houden met ons koffiezetapparaat in de wachtkamer?

Verhuizen en verbouwen: het is net als met de komst van een baby. Lijstjes en nog eens lijstjes… gelukkig staan er inmiddels ook al heel wat vinkjes in de lijstjes. En, het duurt geen negen maanden, dat scheelt ook!

Als het goed is, zijn de bouwvakkers over een ruime week, eind januari, klaar; dan de schilder en de vloeren nog. Dan worden de updates nog mooier! En daarna mogen we zelf nog aan de slag met inrichten.