Direct aanmelden!

Het is misschien al een poosje geleden dat je bij ons onder controle bent geweest, toch hopen we dat we nog een beroep op je mogen doen!

Op dinsdagmorgen 3 september willen we een cliëntenpanel houden. Het is fijn om dan wat verschillende gezichtspunten te horen. Zou jij mee willen werken? We bespreken onderwerpen die belangrijk zijn voor de praktijk. Ook komen er uit de enquête altijd wel wat puntjes naar voren die het waard zijn om over na te denken. Zo proberen we ervoor te zorgen dat alle zwangeren de zorg krijgen die ze nodig hebben.

Waar we bijvoorbeeld jouw mening over nodig hebben is; informatiemateriaal. Digitaal of juist op papier/lezen/horen/zien of bespreken, werkt informeren via de mail/website/social media, is er behoefte aan het delen van ervaringen met andere moeders, wat wil je graag horen van de verloskundigen en hoe kunnen we je helpen aan goede voorbereidingen. Soms zie je door de hoeveelheid informatie, de inhoud niet meer 😉

We willen om 9:30 uur beginnen en proberen om 11:00 uur klaar te zijn. Er ligt een leuke attentie voor je klaar als dank! Als je mee wilt werken is het fijn als we voor dinsdag 16 juli een mailtje van je krijgen. Kort van tevoren ontvang je van ons dan de agenda zodat je weet wat er allemaal langs gaat komen.

Groetjes, namens Mieke Meeuse, assistente en Rieneke Vlastuin, panelnotulist