Direct aanmelden!

DRUK? Ja, lekker Dingen Relaxed Uitvoeren, Klaar!

Een veelgehoorde vraag, ook zeker bij het naderen van de zomervakantie: druk, zeker? Als jullie die vraag aan ons stellen hebben jullie ongetwijfeld in het achterhoofd dat wij ook op vakantie willen, bevallingen natuurlijk gewoon doorgaan (en misschien jouw baby zich wel gaat melden deze zomer…). En misschien ben je dus ook wel een beetje bang voor het antwoord, want ja: als wij druk zijn, hebben we dan wel tijd voor jou? Tijd voor je zorgen? Je grote en kleine vragen?

Dan nu ons antwoord: ja! We zijn druk! Maar dan wel volgens een nieuwe definitie. Want voor ons staat het woordje druk voor een afkorting: Dingen Relaxed Uitvoeren, Klaar! Druk klinkt altijd alsof we geen tijd hebben; maar dat hebben we dus juist wel. We zijn heel blij om onze dingen (groot en klein) relaxed uit te voeren. En dan, klaar! Met de beentjes omhoog (met een ijsje😉…) We hebben dus echt tijd voor al je vragen. Voel geen drempel, dat is niet nodig! Want ook in de zomer geldt ons motto: nieuw leven, een wonder! En wonderen verdienen tijd en mogen niet afgeraffeld worden. Ook niet omdat je toevallig in de zomer geboren wordt, of in een babyboom.

Dus, heb je een vraag of ben je bezorgd? Bel of mail ons gerust! Wij wisselen elkaar af, gaan om de beurt op vakantie en zijn als we dienst hebben helemaal beschikbaar voor jou!