Direct aanmelden!

Mijn naam is Bertha Bulsink en ik ben al 35 jaar kraamverzorgster sinds 2010 ben ik ook partus pooler. Dat betekend dat je in een twaalfurige dienst allen maar wordt opgeroepen om te assisteren bij bevallingen. Dezen diensten zijn vanaf 17.00 uur tot 05.00 uur.

Dat betekent dus dat ik vaak in de donkere nacht samen werk met Creation Verloskundigen om bevallingen te begeleiden. Het is elke keer weer bijzonder om bij een bevalling aanwezig te zijn. Vaak mooie momenten en soms verdrietige momenten. Daarom is het fijn om een goede band te hebben met de verloskundigen van Creation. Samen kun je het dan nog over dezen momenten hebben en je kennis en kunde verbreden. Door de vele ervaringen die ik heb bij bevallingen zijn we goed op elkaar ingespeeld en dat maakt samen werken erg prettig.

Creation Verloskundigen is een snel groeiende praktijk, maar ondanks de groei die ze daar maken, blijft Creation met teams werken, zodat je tijdens controles en bezoeken alle medewerkers te zien krijgt. Waardoor je nooit een vreemd gezicht aan je bed hebt staan. Ook maken zij bekend wanneer er een stagiaire aanwezig is. Vaak hoor ik dit terug in kraamgezinnen dat dit als zeer prettig wordt ervaren. Ook zijn de dames nauw betrokken bij de kraamvrouw en baby.

Het is erg leuk dat Creation Verloskundigen zich nu ook gaat vestigen in Lunteren en dat ze daar ook hun eigen team hebben. Ik ken ze al van af het begin en het is leuk om te zien hoe hun praktijk groeit en de betrokkenheid blijft. Kortom ik werk graag met hen samen en het is fijn om zo plezier in je werk te hebben.

Bertha Bulsink