Direct aanmelden!

Yes…. Het is klaar! Ongeveer dan…

Het is zoiets als met verhuizen: alles klaar, maar over een jaar moeten de plinten nog steeds 😊… We hebben de afgelopen weken ons best gedaan om onze locatie in Lunteren Creation-waardig te maken. En dat is goed gelukt! Vooral met dank aan Corianne. Zij heeft er heel wat uurtjes in zitten: zoeken van de juiste kleuren, de mooiste stoelen; een gepimpt keukentje als speelgoedplekje en natuurlijk een prachtige tafel. Het is echt een beetje haar kindje geworden… en wij genieten mee!

Nu wil het geval dat juist die mooie tafel op zich gaat laten wachten. Levertijd van 8 weken, dus nee, voor 1 april is ie er niet. Balen! Maar inmiddels goed opgelost met de tafel uit de speelkamer van Rosanne thuis (sorry, jongens – even geen lego aan tafel); niet de mooiste tafel, maar prima voor nu. Vandaar dat de kabels van de computer enzo nog niet zo netjes weggewerkt zijn. Dat kan pas als de nieuwe tafel er is. Overigens is het eigenlijk ook wel mooi dat deze oude, gebutste tafel er nu staat.

Inmiddels 12,5 jaar geleden werden aan deze tafel plannen gesmeed om Creation te starten. De tafel stond toen namelijk in het studentenhuis van Rosanne waar ze samen met Lieneke Creation ‘bedacht’. We hadden toen in onze stoutste dromen niet kunnen denken dat we deze tafel 12,5 jaar later op een nieuwe locatie zouden gebruiken… en toch werd het waar! Heel bijzonder waar we nu staan met de praktijk. En daarom ook best leuk dat we deze tijdelijke tafel hebben staan. Wel tijdelijk, want er komt nog iets mooiers…

Aankomende maandag het eerste spreekuur in Lunteren: wij hebben er zin in!