Direct aanmelden!

Ja, je leest het goed: nieuwe collega’s…

Creation Verloskundigen groeit. Op meerdere manieren zelfs… Onze collega Hilde heeft een groeiend wondertje in haar buik. Zij en haar man Wilhelm verwachten in augustus hun tweede kindje. Dat betekent binnenkort voor haar een fijn verlof. Hilde hoopt tot eind juni te werken. Als alles goed gaat zal zij eind oktober haar werk weer hervatten.

Creation Verloskundigen groeit ook doordat meer zwangeren ons weten te vinden. Daar zijn we blij mee en heel dankbaar voor! En we groeien door een nieuwe locatie te openen in Lunteren, hopelijk mogen we de komende tijd ook steeds meer Lunterse zwangeren helpen en ook daar baby’s welkom heten. En, de zomer is op komst! Al met al genoeg reden om na te denken hoe we ons werk zo goed mogelijk kunnen doen en onze collega tijd kunnen gunnen om fijn met verlof te zijn. Zelf de komende zomer ook vakantie te kunnen hebben met onze gezinnen en ondertussen toch ook goed te zorgen voor de zwangeren (en partners uiteraard!) die de komende tijd hopen te bevallen… Daarom zijn we blij om te kunnen vertellen dat we twee nieuwe collega’s gevonden hebben waarvan wij denken dat ze uitstekend in onze praktijk passen: Annelies Meijer en Lianne van Appeldoorn! Collega’s die er niet zomaar tijdelijk een zomervakantie zijn, maar voor hopelijk een lange periode.

Lianne en Annelies hopen allebei in juli bij ons te komen werken. Lianne loopt momenteel haar laatste stage bij ons (en is dan gelijk ingewerkt 😉) en Annelies is ook haar laatste studiejaar aan het afronden. Ondertussen zal zij de komende maanden af en toe een dagje meedraaien.
Annelies zal het team van Corianne en Rosanne versterken in de zomervakantie en tot en met het verlof van Hilde. Als zwangere zie je dus nog steeds maximaal 3 gezichten…
Lianne zal het team van Tineke en Lydia versterken, ook tot en met eind oktober.

Vanaf de terugkomst van Hilde hebben we andere plannen: we vormen 3 teams van 2 verloskundigen. Corianne samen met Hilde, Tineke samen met Lianne en Lydia samen met Annelies. Rosanne zal dan in alle teams bijspringen bij vakantie, ziekte, verlof of gewoon wat extra drukke dagen. Op die manier groeien we wel, maar blijven we toch kleinschalig werken. Want dat is wat we graag willen: jullie als zwangeren zo goed mogelijk kennen en daardoor bij jullie aan kunnen sluiten. Want, nieuw leven is niet zomaar het volgende nummertje in de rij, maar steeds weer een wonder!

De komende tijd zullen Annelies en Lianne hun voorstelverhaaltje plaatsen. En in oktober hopen we de nieuwe teams in te delen. Je hoort tegen die tijd vanzelf wie jouw (nieuwe) 2 vaste verloskundigen zijn. En uiteraard kun je daar ook een stem in hebben! Dat is waar we graag ruimte voor maken, voor jullie ideeën. Heb je naar aanleiding van dit nieuws vragen, een goed idee of juist een kritische opmerking? We horen het heel graag! Mail of bel gerust!