Direct aanmelden!

Ok, bij het verloskundige zijn en samen een team vormen hoort ook vergaderen. Dat doen we dan ook trouw en altijd is de agenda vol. Eens per 3 a 4 weken vergaderen we een hele avond, van half 8 tot meestal een uur of 11. En dan zijn we doorgaans maar amper klaar…

Er is zoveel om over op 1 lijn te komen: samenwerking in de regio, veranderde protocollen; een collegapraktijk die een jubileum viert en een bloemetje verdient; bijpraten over een nascholing, ingekomen post waar we iets mee moeten… En dan willen we eigenlijk ook nog gewoon bijkletsen!

In onze teambuilding van november besloten we dan ook om het anders te gaan doen: vroeger beginnen, om 17:30 – met een diner op een vaste locatie. En zo zaten we eind januari dan in de Hof in Renswoude; in een zaal apart vanwege de privacy. Lekker eten (maandmenu, mooi makkelijk 😉) en prettig vergaderen. En ja hoor, deze keer waren we om 22u klaar. Klaar met de agenda, mooie notulen en actiepunten verdeeld.

Door de sneeuw weer naar huis: ok, een bevalling is intenser… Maar ook dit is een mooi onderdeel van ons vak! Zomaar even een inkijkje in heel normale dagen voor ons…