Direct aanmelden!

Even voorstellen! Mijn naam is Janneke Meeuse en ik zit op dit moment in het laatste jaar van de opleiding Verloskunde in Rotterdam. Van 7 januari tot en met 15 maart hoop ik weer stage te lopen bij verloskundigenpraktijk Creation in het team van Corianne en Rosanne. Ik zeg “weer” omdat ik hier in mijn eerste studiejaar, toen ik net binnen de verloskunde-wereld kwam kijken, ook al een paar weken heb stagegelopen. Erg leuk dus om een paar jaar later en heel wat ervaringen rijker weer terug te zijn hier in de praktijk!

Stage is voor mij ontzettend leuk en leerzaam, omdat ik dan alles wat ik geleerd heb in de praktijk kan brengen. Ik kom leermomenten tegen, doe nieuwe inzichten op en krijg steeds meer ervaring. Op deze manier kan ik mezelf verder ontwikkelen tot de verloskundige die ik wil zijn wanneer ik aan het eind van dit jaar hoop af te studeren.

Tijdens deze stageperiode doe ik zowel de diensten als de spreekuren mee. Dit betekent dat je mij tegen kunt komen tijdens je zwangerschap, bevalling of kraamperiode. Wanneer je bezwaar hebt tegen mijn aanwezigheid mag je dit altijd aangeven bij een van de verloskundigen.

Het lijkt me erg leuk om jullie te ontmoeten en te mogen begeleiden tijdens je zwangerschap, bevalling en/of kraamperiode.

Tot ziens in de praktijk!