Direct aanmelden!

Per 1 mei 2017 neemt Creation Verloskundigen de verloskundige zorg over van huisartsenpraktijk Ederveen. Dokter Dorresteijn en dokter Van Dijk hebben al ruim 27 jaar met heel veel plezier zwangerschappen en bevallingen mogen begeleiden in Ederveen en omgeving. Maar tijden veranderen.

Dokter Dorresteijn: “De eisen die aan verloskundigen worden gesteld worden steeds hoger: meer verplichte nascholingen, toegenomen aantal protocollen, noodzaak tot steeds meer voorlichting, strengere eisen aan waarneming en bereikbaarheid, toegenomen administratieve lasten, enzovoort. Daarnaast is het werk als huisarts er niet rustiger op geworden en zijn we ’s avonds ook nogal eens bezet door een nascholing, een vergadering of een andere verplichting. Dit heeft er mede toe geleid dat dokter Van Dijk in 2016 al is gestopt met het doen van bevallingen en alleen nog de zwangerschapscontroles doet. Dit alles bij elkaar genomen betekent dat nu toch het moment gekomen is dat wij besloten hebben om te gaan stoppen met de verloskunde.”

Praktisch gezien verandert er niet zo heel veel voor zwangeren in Ederveen. Ook nu al houden wij spreekuur in Ederveen, bij Salon Dynamique. Per 1 mei 2017 zullen wij elke woensdagmiddag spreekuur houden in de huisartsenpraktijk in Ederveen. Uiteraard ben je ook welkom op één van de spreekuren in Veenendaal, als je dit beter uitkomt.

Alle bestaande afspraken bij dokter Dorresteijn en/of dokter Van Dijk blijven staan, ook als ze na 1 mei gepland staan. Je eerstvolgende afspraak wordt dan bij ons gemaakt. Kijk voor meer informatie op onze speciale pagina. Aanmelden voor een eerste afspraak kan via onze website of bel ons via 0318 – 55 34 65.

 
Meer informatie over de overname verloskundige zorg in Ederveen