Direct aanmelden!

Overname verloskundige zorg huisartsenpraktijk Ederveen

Per 1 mei hebben wij de verloskundige zorg van huisartsenpraktijk Ederveen overgenomen. In een gezamenlijke brief hebben wij alle zwangeren die onder zorg zijn bij huisartsenpraktijk Ederveen hierover geïnformeerd. Je bent van harte welkom in onze praktijk! Op deze website vind je alles over ons, onze visie en onze praktijk.

Een paar belangrijke aandachtspunten:

  • Alle bestaande afspraken bij dokter Dorresteijn en/of dokter Van Dijk blijven staan, ook als ze na 1 mei gepland staan.
  • Bij de huisarts krijg je jouw dossier mee. Je eerstvolgende afspraak kun je dan bij ons bij maken.
  • Deze afspraak kun je maken via ons aanmeldformulier, geef hierbij aan dat je cliënt bent bij huisartsenpraktijk Ederveen
Afspraak maken bij ons

Spreekuur
Onze praktijk is gevestigd in Veenendaal, maar houden ook op vaste tijden spreekuur in Ederveen. Vooralsnog is dat elke woensdagmiddag in het praktijkpand van de huisartsen. Uiteraard ben je ook welkom op één van de spreekuren in Veenendaal, als je dit beter uitkomt.

Ons team
In onze praktijk werken wij met 2 teams van 2 verloskundigen. Ook worden wij geholpen door een assistente. Ederveen valt in principe onder het team van Rosanne & Tineke.

Lees meer over ons