Direct aanmelden!

10 jaar Creation Verloskundigen!

Wat begon als een droom van Rosanne en Lieneke is inmiddels uitgegroeid tot een 10-jarige volwaardige verloskundigenpraktijk. Rosanne en Lieneke begonnen de praktijk op 1 november 2006. Sinds oktober 2010 maakt Tineke ook onderdeel uit van het ‘Creationteam’. Vervolgens startte Lydia in maart 2013 bij Creation en volgde Corianne in augustus 2014. Ondertussen hebben we een aandeel mogen hebben in de komst van bijna 1600 baby’s, wat wij bijzonder heugelijk vinden. Op deze feestpagina lees je daarom meer over onze geschiedenis, onze toekomstplannen, ons jubileum feestjaar met bijbehorende activiteiten en ten slotte: ons goede doel ‘World Vision’.

Gezellige lentemarkt!

Kom naar onze vrolijke en gezellige lentemarkt voor het hele gezin. Met o.a.: kinderkleedjesmarkt, lammetjes knuffelen, oude ambachten, brocante, schminken, draagdoekconsulente, springkussen, sapjes & fruit, en een officieel 10-jaar-momentje van onze bloeiende praktijk. Ook zamelen we geld in voor World Vision, door bijv. verkoop van stroopwafels.

Neem gerust vriendjes, ouders, broers, zussen en opa’s en oma’s of wie ook mee. We zien jou graag!
Zaterdag 21 mei 2016. Van 10:00 uur tot 15:00 uur. Op het parkeerterrein van Gezondheidscentrum Veenendaal
Voor de kleedjesmarkt moet je van tevoren inschrijven.
Bekijk het fotoalbum

Creatief met Creation!

Deze dag is speciaal voor vrouwen! We organiseren verschillende workshops. De minimale bijdrage zal afhankelijk van de workshop 5,- of 10,- zijn voor de materialen, begeleiding en hapje/drankje. Alles wat je meer bijdraagt of wat overblijft, gaat naar ons goede doel World Vision. Het lijkt ons heel feestelijk om je te zien op deze dag! Er is ruime keuze uit verschillende workshops, denk aan een workshop yoga, workshops over gezonde voeding, het maken van je eigen bodylotion, workshop babygebaren, workshop kunst met krijt, workshop menstruele cyclus en we richten een ‘verwenzone’ in en het is mogelijk mee te lunchen.

voor zwangeren, moeders, oma’s, vriendinnen of zussen of dames. Je hoeft geen cliënte bij ons te zijn
Zaterdag 10 september 2016, in Gezondsheidscentrum Veenendaal
Van te voren inschrijven is noodzakelijk.
Bekijk het fotoalbum

Pannenkoekfeest

Ben jij in onze praktijk geboren? Graag willen wij vieren dat jij één van de 1.600 kindjes bent die de afgelopen 10 jaar bij ons zijn geboren. Kom met jouw hele gezin naar ons pannenkoekfeest.

Voor alle 1.600 ‘Creation-kinderen’ die in onze praktijk zijn geboren met hun gezin.
Save the date: Woensdag 9 november 2016!
Inschrijving is niet meer mogelijk. Alle rondes zijn volgeboekt!
Bekijk het fotoalbum

Opbrengsten voor World Vision

Dit jubileumjaar zamelen we geld in voor World Vision, waarvan we ambassadeur zijn. We dragen het project ‘Sterke start’ een heel warm hart toe en hopen ook op ‘ieder kind tot bloei’. Mogen we rekenen op een kleine donatie vanwege ons 10-jarig bestaan? We bedanken je hartelijk!

Doneer nu € 10,- aan World Vision

Felicitaties

Wil je ons feliciteren? Dat vinden wij natuurlijk erg leuk. Laat een berichtje achter op deze jubileumpagina.

Schrijf een felicitatie

 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.
8 berichten.
Jamaika van Zon Jamaika van Zon schreef op 29 november 2021
Lieve Rosanne, Gefeliciteerd met jullie jubileum. Ik denk nog vaak aan je. Het trauma van mijn eerste bevalling heeft nog dagelijks invloed op mij leven, maar zonder jou was het allemaal nog veel erger geweest. Ruim 11 jaar later ben ik je nog steeds zo dankbaar, dat je bij me bleef en voor me opkwam. Dankjewel!
Margriet Margriet schreef op 15 november 2021
Van harte gefeliciteerd met dit mooie jubileum. Een mooie gelegenheid om jullie te bedanken voor alle goede begeleiding. Jullie zijn GEWELDIG! Die persoonlijke aandacht en zorg heeft bij ons voor onvergetelijke ervaringen gezorgd! Groeten Piet en Margriet
Jolanda Lamper Jolanda Lamper schreef op 15 november 2021
Lieve mensen van Creation, Van harte gefeliciteerd met deze prachtige mijlpaal! Alweer 15 jaar. Bedankt voor de uitnodiging! Wij hebben vier keer mogen genieten van jullie zorg en betrokkenheid. Daar kijken we nog steeds heel dankbaar op terug. De eerste twee keer met alleen Lieneke en Rosanne. Heel kleinschalig en persoonlijk. Maar als ik het zo lees is het is jullie gelukt om die sfeer en betrokkenheid vast te houden, ondanks uitbreidingen van het team. We wensen jullie heel veel succes en zegen toe voor het vervolg! Dat nog heel veel stellen net zo blij van jullie worden als dat wij dat waren! Hartelijke groet, Nico en Jolanda
Jolanda Jolanda schreef op 13 november 2021
Wat een geweldig team. Zo warm en gastvrij. Ik kwam in de laatste paar weken in jullie praktijk en voelde me meteen welkom. Gefeliciteerd met jullie 15 jarig bestaan! Ga zo door jullie zijn top!
Martian en Marlies Martian en Marlies schreef op 29 oktober 2021
Van harte gefeliciteerd met jullie 15 jarig jubileum:)!! Nog maar net 3 weekjes geleden bevallen en meteen al een uitnodiging voor jullie feestje, gezellig:)! Ik kijk goed en fijn terug naar de tijd bij jullie tijdens mijn zwangerschap en begeleiding bij mijn bevalling en de periode erna. Jammer dat het maar een tijdelijk contact is😉. Heel veel succes, plezier en zegen toegewenst in alle komende jaren dat jullie andere zwangeren begeleiden! Lieve groet, Marlies
Tom en Esther Tom en Esther schreef op 28 oktober 2021
Van harte gefeliciteerd! Zoveel zwangerschappen, geboortes, kinderwensen en speciale momenten.. dat is het vieren waard. Niet eens alleen het aantal maar vooral alle zorg, aandacht, betrouwbaarheid en liefde voor jullie vak en voor ons. Dank jullie wel en geniet van jullie mooie jubileum 😃
Gert-Jan en Inge Gert-Jan en Inge schreef op 28 oktober 2021
Van harte gefeliciteerd met dit prachtige jubileum! We hopen dat jullie nog heel lang door mogen gaan met jullie prachtige werk. Wij hebben jullie begeleiding en support bij beide zwangerschappen als ontzettend waardevol ervaren. Mocht je nog geen verloskundigenpraktijk hebben, dan kun je nu stoppen met zoeken ;-). Wij raden iedereen aan om je zwangerschap te laten begeleiden door dit topteam!!! Geen vraag is jullie te veel, geen belletje wordt snel afgedaan en jullie zien niemand als nummertje, maar zijn oprecht geïnteresseerd in iedereen.
Michelina en harold Michelina en harold schreef op 28 oktober 2021
Wat begon met een snelle zwangerschap na een miskraam. En daarna vol in verwachting letterlijk en figuurlijk. Van een kind dat lekker koppig is, een weekje in de stuit en na controle voor een draaipoging toch gauw goed gaan liggen met zijn hoofd beneden. Van het breken van de dijken. ( iets te veel vruchtwater ) van liever thuis toch bevallen in het ziekenhuis. Maar waar in het ziekenhuis kleine toch gehaald is door een van mijn eigen verloskundigen die even om het hoekje kwam kijken. In al die dagen, weken en maanden heb ik volop kunnen genieten van elk aspect mede door jullie. Van jullie gesprekken tot advies. En hoe jullie onze kids er ook bij betrokken. Bedankt alsnog voor alles.😉😊 jullie zijn top en ga zo door!!