Direct aanmelden!

10 jaar Creation Verloskundigen!

Wat begon als een droom van Rosanne en Lieneke is inmiddels uitgegroeid tot een 10-jarige volwaardige verloskundigenpraktijk. Rosanne en Lieneke begonnen de praktijk op 1 november 2006. Sinds oktober 2010 maakt Tineke ook onderdeel uit van het ‘Creationteam’. Vervolgens startte Lydia in maart 2013 bij Creation en volgde Corianne in augustus 2014. Ondertussen hebben we een aandeel mogen hebben in de komst van bijna 1600 baby’s, wat wij bijzonder heugelijk vinden. Op deze feestpagina lees je daarom meer over onze geschiedenis, onze toekomstplannen, ons jubileum feestjaar met bijbehorende activiteiten en ten slotte: ons goede doel ‘World Vision’.

Gezellige lentemarkt!

Kom naar onze vrolijke en gezellige lentemarkt voor het hele gezin. Met o.a.: kinderkleedjesmarkt, lammetjes knuffelen, oude ambachten, brocante, schminken, draagdoekconsulente, springkussen, sapjes & fruit, en een officieel 10-jaar-momentje van onze bloeiende praktijk. Ook zamelen we geld in voor World Vision, door bijv. verkoop van stroopwafels.

Neem gerust vriendjes, ouders, broers, zussen en opa’s en oma’s of wie ook mee. We zien jou graag!
Zaterdag 21 mei 2016. Van 10:00 uur tot 15:00 uur. Op het parkeerterrein van Gezondheidscentrum Veenendaal
Voor de kleedjesmarkt moet je van tevoren inschrijven.
Bekijk het fotoalbum

Creatief met Creation!

Deze dag is speciaal voor vrouwen! We organiseren verschillende workshops. De minimale bijdrage zal afhankelijk van de workshop 5,- of 10,- zijn voor de materialen, begeleiding en hapje/drankje. Alles wat je meer bijdraagt of wat overblijft, gaat naar ons goede doel World Vision. Het lijkt ons heel feestelijk om je te zien op deze dag! Er is ruime keuze uit verschillende workshops, denk aan een workshop yoga, workshops over gezonde voeding, het maken van je eigen bodylotion, workshop babygebaren, workshop kunst met krijt, workshop menstruele cyclus en we richten een ‘verwenzone’ in en het is mogelijk mee te lunchen.

voor zwangeren, moeders, oma’s, vriendinnen of zussen of dames. Je hoeft geen cliënte bij ons te zijn
Zaterdag 10 september 2016, in Gezondsheidscentrum Veenendaal
Van te voren inschrijven is noodzakelijk.
Bekijk het fotoalbum

Pannenkoekfeest

Ben jij in onze praktijk geboren? Graag willen wij vieren dat jij één van de 1.600 kindjes bent die de afgelopen 10 jaar bij ons zijn geboren. Kom met jouw hele gezin naar ons pannenkoekfeest.

Voor alle 1.600 ‘Creation-kinderen’ die in onze praktijk zijn geboren met hun gezin.
Save the date: Woensdag 9 november 2016!
Inschrijving is niet meer mogelijk. Alle rondes zijn volgeboekt!
Bekijk het fotoalbum

Opbrengsten voor World Vision

Dit jubileumjaar zamelen we geld in voor World Vision, waarvan we ambassadeur zijn. We dragen het project ‘Sterke start’ een heel warm hart toe en hopen ook op ‘ieder kind tot bloei’. Mogen we rekenen op een kleine donatie vanwege ons 10-jarig bestaan? We bedanken je hartelijk!

Doneer nu € 10,- aan World Vision

Felicitaties

Wil je ons feliciteren? Dat vinden wij natuurlijk erg leuk. Laat een berichtje achter op deze jubileumpagina.

Schrijf een felicitatie

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.
(nog geen berichten)